Mobile menu
Stipe Vučur se vratio u puni trenažni proces

Stipe Vučur se vratio u puni trenažni proces

 
9/10/2019 - 18:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Točno sedam mjeseci nakon ozljede i operacije koljena stoper Bijelih Stipe Vučur se ponovno vratio u puni trenažni proces. Stipe se nalazi s momčadi na mini-pripremama na u Postirama na otoku Braču i odrađuje treninge zajedno sa suigračima. 

- Zahvalan sam svim ljudima u Klubu koji su mi davali potporu i pomagali mi da se nakon sedam mjeseci oporavka uspješno vratim na teren. Proces rehabilitacije nije bio lagan, no liječnici, fizioterapeuti i kondicijski treneri, a posebno ljudi iz rehabilitacijskog tima (op.a. Šime Veršić i Nikola Šarić) svakodnevno su činili sve da ponovno budem s momčadi na travnjaku. Sretan sam, a strpljivim radom vjerujem da ću uskoro doći u optimalnu formu i biti na raspolaganju treneru Damiru Buriću i njegovim suradnicima za susrete koji slijede. - nije skrivao oduševljenje i pozitivan duh dvadesetsedmogodišnji Hajdukov stoper. 

Podsjetimo, Vučur se ozlijedio 3. ožujka na prvenstvenoj utakmici Inter - Hajduk 1:3, radilo se o rupturi prednjeg križnog ligamenta koljena. No, Stipe je bio pozitivan svo vrijeme, a sada je najbitnije vratiti se ponovno u natjecateljsku formu.

- Sa svakim treningom raste i samopouzdanje, ali naravno lakše je kad imaš podršku suigrača i cjelokupnog stožera. Puno mi to znači, poseban motiv je naravno dobra igra i rezultat momčadi koja se nalazi na čelu ljestvice, a vjerujem da će se jednako nastaviti i u budućim utakmicama. Atmosfera među igračima je izvrsna, a to je ono što nas gura naprijed. - zaključio je Vučur.

9/10/2019 - 18:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr