Mobile menu
Stipe Vučur novi je igrač Hajduka!

Stipe Vučur novi je igrač Hajduka!

 
27/6/2018 - 17:02 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Stipe Vučur novi igrač HajdukaStipe Vučur novi igrač HajdukaStipe Vučur novi igrač HajdukaStipe Vučur novi igrač Hajduka
Stipe Vučur novi igrač Hajduka

Stipe Vučur novi je igrač Hajduka, 26-godišnji stoper danas je potpisao trogodišnji ugovor s Bijelima, a na Poljud stiže iz njemačkog Kaiserslauterna. 

Vučur je rođen u Salzburgu u Austriji, a nogometnu karijeru započeo je u nogometnom Salzburger 1919, današnjem Red Bull Salzburg. Seniorski debi upisao je za austrijskog niželigaša SV Seekirchen, zatim je igrao za USK Anif da bi potom preselio u redove prvoligaša Lustenau te potom u Wacker Innsbruck. 

Iz Austrije se 2015. godine otisnuo prema Njemačkoj gdje je najprije nastupao za Erzgebirge Aue i posljednje dvije i pol godine za 1. FC Kaiserslautern. 

- Drago mi je što sam potpisao za Hajduk, jedva čekam da počnu treninzi i utakmice da se mogu dokazati treneru i novoj momčadi. Vidio sam odmah da je Hajduk veliki klub, sjajno ustrojen, a na svakom koraku mogu osjetiti koliko on znači ljudima u Splitu. U obitelji smo svi hajdukovci tako da je to igralo veliku ulogu prilikom odabira nove sredine i zaista sam sretan što sam ovdje. Redovito sam pratio Hajduka u HNL-u, poznajem situaciju, od igrača najbolje znam Andrea Fomitschowa s kojim sam i igrao i koji mi je ispričao samo pozitivne stvari o ekipi u koju dolazim - kazao je Vučur nakon potpisa ugovora. 

27/6/2018 - 17:02 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr