Mobile menu
Stipe Vučur: Nadam se da je ovo početak jedne pozitivne serije

Stipe Vučur: Nadam se da je ovo početak jedne pozitivne serije

 
16/9/2018 - 14:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 3:1 (Split, 15/9/2018)"

Nogometaši Hajduka zasluženo su uzeli sva tri boda u ogledu s Rudešom. Stasiti stoper Stipe Vučur koji zajedno sa suigračima iz zadnje linije odigrao je dobru obrambenu rolu...

- U prvom poluvremenu smo imali dosta prilika. Tu smo mogli zabiti gol, dva više i riješiti pitanje pobjednika. U drugom poluvremenu kada smo zabili drugi, a onda i treći gol, sve je bilo riješeno. Dosta smo pričali ovaj tjedan i s trenerom, i mi igrači međusobno. Znali smo da trebamo krenuti agresivno, napadački i mislim da je bilo dobro.

Stoper Bijelih imao je par prigoda, a umalo je škaricama nakon prekida svladao Dominika Picka koji je na koncu uspio obraniti njegov pokušaj.

- Šteta da škarice nisu ušle, bilo bi mi posebno drago. Ali bit će još prilika i golova. Idemo iz utakmice u utakmicu. Odradili smo protiv Rudeša jako dobar posao, slijedi nam kratki odmor, analiza i priprema za Istru gdje ćemo učiniti sve da dođemo do nova tri boda.

I ova pobjeda je bila psihološki vrlo bitna...

- Svaka nam pobjeda puno znači, pogotovo u ovakvoj situaciji. Probili smo led i nadam se da je ovo početak jedne pozitivne serije. - zaključio je obrambeni igrač Hajduka.

16/9/2018 - 14:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr