Mobile menu
Stigle dionice: Visit će na zidu!!!

Stigle dionice: Visit će na zidu!!!

 
10/7/2009 - 12:54 sati
Klub
Visit će na zidu!!!Visit će na zidu!!!Visit će na zidu!!!Visit će na zidu!!!Visit će na zidu!!!Visit će na zidu!!!Visit će na zidu!!!
Visit će na zidu!!!

Iz tiska je izašla prva „dionica“ Hajduka (u A3 formatu), odnosno Potvrda o statusu prvog dioničara! Kao što je Nadzorni odbor i obećao, svaki dioničar koji je kupio barem jednu dionicu uskoro će dobiti primjerak sa svojim imenom i prezimenom.

- Razumjeli smo nestrpljenje naših dioničara, ali mislim da se isplatilo čekati. Smatram da su dizajn i realizacija na razini Hajdukovog ugleda. Iako su skeptici sumnjali, ipak će visit na zidu! – kazao je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić, dodavši:

- Upravo stoga dionica sasvim sigurno iziskuje i bogati okvir, kako zbog njezine emocionalne vrijednosti za svakog hajdukovca, ali i zbog kvalitete izrade.

Autor je docent Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu Ivan Kolovrat, a uskoro će početi i njihova distrubucija.

- Želio sam ovaj rad pokloniti Hajduku, drago mi je da je uspio, jer sam se vrlo rado odazvao glasnogovorniku Paviću - kazao je autor "dionice" Kolovrat.

- Odrastao sam u Žrnovnici, a ne trebam posebno ni isticati što mi predstavlja Hajduk. Stvarajući ovaj rad razmišljao sam i o budućnosti, jer "dionice" će sasvim sigurno na zidovima stajati u idućim desetljećima.

Inače, Kolovrat je živio i stvarao u Njemačkoj, bio umjetnički i kreativni direktor u velikim reklamnim agencijama, najčešće u Frankfurtu. Ima diplomu Visoke stručne škole iz Wiesbadenu, akademski stupanj diplomiranog dizajnera. Brojni njegovi radovi prikazani su na izložbama u Stuttgartu, Frankfurtu, New Yorku i Djakarti.

Za svoj umjetnički rad Kolovrat je zaslužio brojne samostalne grupne nagrade, među kojima su i dvije uzastopne nagrade Merit američkog dizajn magazina HOW za izrađene brošure/poslovne izvještaje.

 

10/7/2009 - 12:54 sati
Klub