Mobile menu
Steliano Filip Hajdukov do ljeta 2021. godine!

Steliano Filip Hajdukov do ljeta 2021. godine!

 
24/1/2018 - 17:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Rumunjski nogometaš Steliano Filip novo je pojačanje u redovima Hajduka. Dvadesettrogodišnji lijevi bek je tijekom utorka i srijede obavio sve liječničke preglede i u Hajdukovoj pripremnoj bazi u Beleku potpisao ugovor s Bijelima na tri i pol godine. U bijelom dresu nosit će broj 77. 

- Naravno, prije svega ambicije su mi ostvariti najviše ciljeve u Hajdukovom dresu, došao sam ovdje da bi se borio za trofeje. Znam sve o ovom Klubu, upoznat sam s popularnošću i veličinom koju predstavlja u Hrvatskoj. Jedva čekam odraditi prvi trening sa suigračima i odigrati prvu utakmicu. Ovo je za mene korak naprijed u karijeri i želim se u najboljem svjetlu predstaviti Klubu i navijačima - poručio je nakon potpisa ugovora novi lijevi bek Bijelih koji će u poslijepodnevnim satima odraditi prvi trening s novim suigračima i staviti se u potpunosti na raspolaganje treneru Željku Kopiću i njegovom stručnom stožeru. 

Rođen je 15. svibnja 1994. godine u rumunjskom gradu Buzau. Prve nogometne korake napravio je u Temišvaru, u školi nogometa LPS Banatul. Proteklih pet i pol godina igrao je za Dinamo Bukurešt, gdje je nosio i kapetansku traku, te je u tom razdoblju upisao ukupno 153 nastupa u kojima je postigao šest golova i dodao deset asistencija. 

Za reprezentaciju Rumunjske je odigrao sedam utakmica, a bio je i član momčadi na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine te je nastupio u srazu sa Švicarskom.

Bine ai venit Steliano!

24/1/2018 - 17:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr