Mobile menu
Stefan Simić: Moramo se već u sljedećoj utakmici vratiti pobjedama

Stefan Simić: Moramo se već u sljedećoj utakmici vratiti pobjedama

 
21/10/2019 - 10:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:0 (Zagreb, 20/10/2019)"

Hajduk je odigrao 0:0 na gostovanju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj u sklopu 12. kola HT Prve lige. Imali su Bijeli nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka, ali na koncu nisu uspjeli svladati domaćina. 

- Imali smo svoje šanse, ali nismo ih iskoristili, nedostajala nam je kvalitetnija završnica. Žalimo za svakom propuštenom šansom, ali držimo se zajedno i vjerujem da će protiv Slaven Belupa ući sve što smo promašili. Došli smo ovdje po pobjedu, osjećali smo se kao doma, hvala navijačima na velikoj podršci. Vidjeli smo da nisu zadovoljni poslije utakmice, ali nismo ni mi, krivo nam je što se vraćamo doma bez pobjede, ali isto tako sam siguran da ćemo se protiv Slaven Belupa vratiti pobjedama - kazao je stoper Bijelih Stefan Simić nakon utakmice u Kranjčevićevoj. 

U ovom susretu igrao je u paru s Oleksandrom Svatokom.

- Odigrao sam do sada puno utakmica s Ismajlijem, a Saša (op.a. Svatok) je danas odigrao jako dobru utakmicu. Naša snaga je što dobro treniramo i to se vidi jer igrači koji igraju manje kad tad dobiju svoju priliku na terenu i odigraju dobro - zaključio je Simić. 

21/10/2019 - 10:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr