Mobile menu
Srđan: Doista smo odigrali ispod svake razine

Srđan: Doista smo odigrali ispod svake razine

 
15/4/2011 - 10:15 sati
Prva momčad

Kapetan Hajduka Srđan Andrić želio je uputiti poruku javnosti ističući kako je svlačionica njegove momčadi, unatoč nekim izjavama u dijelu javnosti - složna!
- Nemamo baš nikakvih problema, premda se, osluškujući dio javnosti, čini suprotno. Sve je među nama kako treba, osim, nažalost, igre i rezultata... - istaknuo je kapetan.

- I Varaždin i Rijeka i Dinamo su bile naše slabe partije, ispod svake razine, o tome puno razgovaramo. Svi igrači pokušavaju, nema među nama baš nikoga tko ne želi, kome nije stalo... Odgovorno to tvrdim. Isto tako, previše se ovdje trenera promijenilo da bi baš treneri bili krivci. Igrači moraju snositi svoju odgovornost, a ja kao kapetan - prvi.

Ponovio je Andrić kako je iza njegove momčadi "katastrofalan rezultat".
- Nijedan igrač nije odigrao kako je trebao, ne treba izdvajati pojedince... - nastavio je Andrić pogledavši i prema posljednjih šest kola.

- Rezultatski imperativ stoga, nažalost, više nemamo, ali ove utakmice pred nama nisu nam nimalo nevažne. I ne samo da moramo razmišljati o pobjedama i bodovima, nego i o dobroj igri.

15/4/2011 - 10:15 sati
Prva momčad