Mobile menu
Srdačan doček u Poljskoj: Bijeli odradili trening na stadionu u Zabrzeu

Srdačan doček u Poljskoj: Bijeli odradili trening na stadionu u Zabrzeu

 
23/3/2018 - 20:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Górnik - Hajduk 3:2 (Zabrze, 24/3/2018)"
Trening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u ZabrzeuTrening u Zabrzeu
Trening u Zabrzeu

Nogometaši Hajduka stigli su nešto iza 14 sati u Zabrze, mjesto u kojem će sutra od 19:48 sati odigrati prijateljski dvoboj protiv domaćina Gornika. Nakon slijetanja na aerodrom u Krakowu Bijeli su oko 13 sati nastavili prema 80-ak kilometara udaljenom Zabrzeu. Temperatura se kreće oko nule, a nešto slična očekuje se sutra za vrijeme utakmice. 

Odradili su hajdukovci večeras trening na Areni Zabrze, gostoljubivi domaćini su, delegaciji Bijelih koja je doputovala u Poljsku, od trenutka dolaska na raspolaganju. Izaslanstvo predvođeno predsjednikom Uprave Ivanom Kosom danas je bilo na primanju kod klupskog vodstva Gornika i gradonačelnice Zabrzea Małgorzate Mańka-Szulik s kojima su obišli prostorije Arene i razmijenili međusobna znanja i iskustva. 

Trening na stadionu kapaciteta 24.563 gledatelja trajao je 45 minuta, poveo je trener Željko Kopić 17 igrača koji će konkurirati za sutrašnji ogled u kojem Gornik slavi svoj 70. rođendan. Očekuje se i veliki broj navijača Bijelih koji u Poljsku pristižu iz Hrvatske, ali i ostalih europskih zemalja.

Naime, navijači Gornika Zabrze, četrnaestostrukog prvaka poljske lige, su po uzoru na Hajdukove uzeli ime Torcida. Članovi Torcide Górnik česti su gosti poljudskih tribina, a s navijačima našeg Kluba već dugi niz godina njeguju prijateljske odnose, a ne sumnjamo da će atmosfera na stadionu sutra biti veličanstvena.

Pogledajte fotogaleriju večernjeg treninga Bijelih na Areni Zabrze...

23/3/2018 - 20:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr