Mobile menu
Srce nas u Poljud vuče: Hajduk danas od 21 sat protiv Lokomotive

Srce nas u Poljud vuče: Hajduk danas od 21 sat protiv Lokomotive

 
5/8/2018 - 08:57 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:1 (Split, 5/8/2018)"

Tri dana što su uspješno apsolvirali Slaviju, hajdukovce očekuju novi prvenstveni izazovi. Bijeli će protiv Lokomotive večeras od 21 sat u sklopu 2. kola HT Prve lige odigrati prvi prvenstveni susret na Poljudu u novoj sezoni. Pobjeda u Sofiji podigla je samopouzdanje u redovima hajdukovaca koji željno iščekuju današnji ogled, a prije svega osvajanje tri boda. Jasna je to poruka trenera Željka Kopića uoči susreta na konferenciji za medije, ali svih igrača unutar momčadi koji su podređeni samo jednom cilju...

- Sretan sam zbog dvije asistencije protiv Slavije, no najbitnije je da sam pomogao momčadi da prođemo u daljnju fazu natjecanja u kvalifikacijama za Europsku ligu. Nećemo gledati previše u daleku budućnost. Idemo učiniti sve da dobijemo Lokomotivu i razveselimo naše navijače. Želim da se u samoj utakmici stvara euforija i da mi svojim igrama pokažemo da smo zavrijedili tu podršku. Protiv Lokomotive isključivo želimo pobjedu. Više-manje znamo sve o njima, kao i oni o nama. Očekujem agresivni Hajduk, bez ikakvog kalkuliranja jer jedino tako možemo napraviti rezultat. - poručio je veznjak Bijelih Toma Bašić koji je u Sofiji odigrao dobru utakmicu upisavši dvije asistencije kolegama u veznom redu. Najprije Stanku Juriću za vodstvo, a potom i Miji Caktašu za pobjedu.

Sigurno je da Kopićevim igračima podrška neće izostati ni u današnjem ogledu, uz dodatan vjetar poljudskih tribina put ka pobjedi bit će zasigurno lakši. Ulaznice su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. Za sve prvenstvene dvoboje vrijede sezonske ulaznice koje možete kupiti u Odjelu za članstvo na Poljudu. Hajduk već sada ima preko 6.000 pretplatnika u novoj sezoni, a brojka se iz dana u dan povećava.

Srce nas u Poljud vuče - stihovi su iz ''Hajdučke'', pjesme koju je po tko zna koliko puta otpjevao legendarni Oliver Dragojević, pjesmu koju smo nebrojeno puta zajedno zapjevali na poljudskom stadionu. Zapjevamo je zajedno i danas i odajmo počast velikom ljubitelju i prijatelju našeg Kluba. Svi na Poljud!

5/8/2018 - 08:57 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr