Mobile menu

Spremni smo za Osijek

 
24/7/2009 - 10:45 sati
Ostale vijesti
Press konferencija prije puta u OsijekPress konferencija prije puta u OsijekPress konferencija prije puta u OsijekPress konferencija prije puta u OsijekPress konferencija prije puta u OsijekPress konferencija prije puta u Osijek
Press konferencija prije puta u Osijek

Hajduk u prvom kolu novog prvenstva gostuje u Gradskom vrtu, a dočekuje ga Osijek na krilima motiva prošlosezonske pobjede. Trener Ante Miše ne želi svoju momčad opteretiti razmišljanjem što je bilo prije, već samo ovom subotnjom utakmicu i dobrim startom u novo prvenstvo.

- Istina je da smo prošle godine na takozvanoj slavonskoj turneji izgubili naslov prvaka, ali ovo je nova utakmica i zanima nas samo dobar start u prvenstvu. O Osijeku znam sve, upoznao me sa situacijom u Gradskom vrtu naš novi igrač Ivo Smoje i dobro smo se pripremili za ovu utakmicu. Dobar start u prvenstvu nam je bitan pogotovo jer već u četvrtak igramo Europsku utakmicu protiv Žiline.

Miše nije htio otkriti sastav već je izdiktirao putnike:

Subašić, Tomić, Rubil, Strinić, Šerić, Pandža, Maloča, Buljat, Skoko, Andrić, Gabrić, Tomasov, Ibričić, Paraiba, Vukušić, Rodić, Tičinović, Brkljača, Oremuš, Strinić.

Je li ovaj Hajduk bez Kalinića i Vejića slabiji?

- Kalinić je uz Ibričića i još par igrača bio naš najbolji igrač i vrlo važan za našu igru. No na njegovom mjestu imamo Vukušića, Paraibu i Rodića. I naša igra će funkcionirati. Dobro smo pripremljeni, a na mjestu Vejića smo pokriveni.

Što je s Eliakwuom?

- On još nije potpisao ugovor, a bit ćete izvješteni kada Nadzorni odbor odluči.

24/7/2009 - 10:45 sati
Ostale vijesti