Mobile menu
Sportski direktor Nikoličius: Imamo jako dobru bazu igrača, cilj nam je još pojačati konkurenciju

Sportski direktor Nikoličius: Imamo jako dobru bazu igrača, cilj nam je još pojačati konkurenciju

 
19/6/2023 - 19:47 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2023."

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius odgovarao je na pitanja predstavnika medija na početku priprema za novu sezonu, odnosno na početku ljetnog prijelaznog roka. Na samom početku upitan je o statusu Nikole Kalinića i Chidozieja Awaziema

- Razgovarali smo predsjednik, ja i trener s Nikolom i Awaziemom te ćemo vas u narednim danima obavijestiti o njihovom statusu - kazao je sportski direktor Bijelih koji se zatim osvrnuo na ciljeve u novoj sezoni. 

- Ciljevi se u Hajduku nikad ne mijenjaju, najbitnije je da sada odradimo dobre pripreme i od početka sezone budemo pravi. 

Uslijedilo je pitanje o potencijalnim pojačanjima za igrački kadar. 

- Nas se povezuje sa svima mogućima, mogao bi sad u nedogled nabrajati. To je s jedne strane lijepo, ljudi žele prave igrače koji mogu pomoći i napraviti razliku, ali jedno su želje, a drugo je realnost. Naravno da ćemo mi sa svoje strane napraviti sve da dovedemo igrače koji su pravi. Svaki igrač ima svoju priču. Ako se pojavi mogućnost za velikog igrač, kako vi kažete "kapitalca", uskočit ćemo u tu priču. 

U medijima se dosta često spominje transfer Luke Vuškovića

- Da, radimo na transferu, to nije tajna. Imamo nekoliko ozbiljnih razgovora s klubovima koji ga žele dovesti. Sve je otvoreno i vidjet ćemo kako će završiti.

Za kraj se osvrnuo na trenutni igrački kadar koji je započeo pripreme. 

- Imamo jako dobru bazu, momčad koja je skupa dvije godine. Radimo na tome da dovedemo igrače koji će poboljšati konkurenciju - kazao je sportski direktor Bijelih koji se na kraju posebno zahvalio domaćinu HNK Sloga koji nam je ustupio svoj teren za rad na sljedećih tjedan dana. 

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV .


19/6/2023 - 19:47 sati
Prva momčad