Mobile menu
Sportski direktor Nikoličius i trener Karoglan uoči početka priprema za nastavak sezone

Sportski direktor Nikoličius i trener Karoglan uoči početka priprema za nastavak sezone

 
3/1/2024 - 17:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2024. (Zimske pripreme 2024.)"

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius i trener prve momčadi Mislav Karoglan obratili su se predstavnicima medija uoči prvog treninga u novoj 2024. godini i početka priprema za nastavak sezone.

- Jučer smo doveli jako ozbiljnog igrača. Laszlo želi igrati i jako je motiviran, želi ići s Mađarskom na euro. Glavni cilj zašto je došao je što želi biti prvak s Hajdukom, a izvrsno je što odlično poznaje HNL. Za Nikolu Kalinića svi znamo u kakvoj je bio situaciji, treba mu dati određeno vrijeme i vidjeti u kakvoj će biti formi. Zimski prijelazni rok je uvijek težak. Imamo plan kojega se držimo, možda će neki igrači i otići, sve je moguće. - govorio je sportski direktor Nikoličius.


- Kažu da treninzi pripadaju treneru, utakmice igračima. Prebitne su mi pripreme. Čekaju nas dvije jake utakmice na startu prvenstva, tako da moramo odmah biti spremni.  Idemo odmah s nogometnim dijelom, bazični dio smo odradili u individualnom programu. Prije svega želim momcima zdravlje jer je to ono prvo. Prostor za napredak vidim u svim fazama igre, koliko god obrana bila glorificirana, moramo bolje stiskati neke stvari, faza napada svako može biti bolja i nisam zadovoljan tranzicijom, ona nam nije dobra. - rekao je, među ostalim, trener Karoglan.

Izjave pogledajte na Hajduk Digital TV.

3/1/2024 - 17:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr