Mobile menu
Sportski direktor Bjelanović uoči početka nove sezone

Sportski direktor Bjelanović uoči početka nove sezone

 
8/7/2019 - 08:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović se, uoči prve utakmice 1. pretkola Europske lige, osvrnuo na dosadašnji tijek prijelaznog roka. 

- Sve se događa u realnim okvirima, kako smo i očekivali. Znali smo za problematike koje su vezane za dovođenje igrača na nekim pozicijama, a moramo još uvijek imati strpljenja. Nadam se da ćemo kroz idućih 7-10 dana imati definirano 90% kadra za iduću sezonu. Prijelazni rok još traje...

Prokomentirao je i dovođenje igrača u napadačkom dijelu...

- Dogovorili smo se s trenerom da se ne zalijećemo, da uzimamo reda radi nego da dovedemo igrača koji bi nam stvarno bio pojačanje. Imamo par profila koji su jako zanimljivi i intenzivno radimo na tome. Istina da se malo odužilo, ali od početka smo bili svjesni da će nam se to dogoditi s obzirom da je to problematika s kojom se susreću i drugi klubovi na tržištu. Međutim, vjerujem da ćemo vrlo brzo sve skupa riješiti.

Dobar dojam u prvim pripremnim utakmicama ostavio je i devetnaestogodišnji lijevi bek Ivan Dolček...

- S Dolčekom treba ići polako i pametno, ne treba stavljati odmah prevelika očekivanja na njega. Ambiciozan je i kvalitetan što je pokazao i u prvim prijateljskim utakmicama. Vidimo ga kao dugoročno rješenje od kojeg će Hajduk u budućnosti profitirati.

Službeni početak nove sezone za Bijele kreće u utorak u 18 sati. Igrače Siniše Oreščanina na Malti dočekuje momčad Gzira United. Za dan utakmice najavljuje se temperatura i do 36 stupnjeva.

- Uvjeti koji će nas dočekati nisu idealni s obzirom na travnjak i visoku temperaturu. No, treneri i momčad su spremni na to. Mislim da naš stožer neće ništa prepustiti slučaju i ne bi trebalo biti problema u ovom dvoboju.

8/7/2019 - 08:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr