Mobile menu
Sportski direktor Bjelanović i trener Kopić uoči početka priprema za novu sezonu

Sportski direktor Bjelanović i trener Kopić uoči početka priprema za novu sezonu

 
18/6/2018 - 18:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Hajdukov sportski direktor Saša Bjelanović i trener prve momčadi Željko Kopić održali su konferenciju za medije uoči prvog treninga i početka priprema za novu sezonu. 

- Započeli smo s pripremama za novu sezonu, u odnosu na proteklu ostali smo bez određenih igrača dok smo druge potpisali i vjerujemo kako će se dobro uklopiti u našu momčad. Otkupili smo ugovor Ádáma Gyurcsa, potpisali su Mirko Ivanovski i Božo Mikulić, a trenutno smo u fazi završnih dogovora s vratarom Tomislavom Dukom koji je danas stigao na liječničke preglede. U planu imamo još pojačanja, prijelazni rok je tek počeo i vidjet ćemo što ćemo do kraja realizirati. Posebno smo zadovoljni i ponosni što su šestorica talentiranih igrača iz naše Akademije potpisali profesionalne ugovore, na njih najozbiljnije računamo i sigurno će nam biti od velike koristi. Osim njih potpisali smo i dvojicu talentiranih igrača iz Dinama koji će također odraditi pripreme s prvom momčadi - između ostalog je kazao novi sportski direktor Bijelih Saša Bjelanović. 

Trener Željko Kopić istaknuo je kako očekuje dodatni iskorak ove sezone. 

- Prijelazni rok je tek počeo, imamo targetirane neke igrače i radimo sve da početak sezone dočekamo što spremniji. Očekivanja Hajduka su uvijek visoka, moji ciljevi se također poklapaju s klupskima te mogu samo obećati da ćemo u sezoni koja je pred nama napraviti sve što je u našoj moći da budemo pravi, konkurentni i da se borimo za trofeje - kazao je trener Bijelih. 

Više pogledajte u videoprilogu. 

18/6/2018 - 18:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr