Mobile menu
Splitska banka SG uplatila "Bilom srcu" 10 tisuća kuna!

Splitska banka SG uplatila "Bilom srcu" 10 tisuća kuna!

 
11/2/2014 - 13:56 sati
Ostale vijesti
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Splitska banka Société Générale donirala je Humanitarnom klubu navijača Hajduka "Bilo srce" 10.000 kuna za projekt "Stipendist Hajduka". Time se banka koja je ponosan sponzor HNK Hajduk pridružila nesebičnim navijačima koji donacijama nagrađuju izvrsnost najboljih studenata hajdukovaca u vidu godišnje stipendije u iznosu od 9.600 kuna u mjesečnim obrocima.

Navijači kroz projekt "Stipendist Hajduka" u tekućoj akademskoj godini stipendiraju Ivana Markovića iz Osijeka, a uplaćena donacija iskoristit će se za novi natječaj planiran za objavu prije jeseni.

HNK Hajduk, KNH Torcida i udruga Naš Hajduk kao Bilo srce u ime budućih stipendista Hajduka i u ime svih svojih članova zahvaljuju Splitskoj banci SG na donaciji te koriste prigodu pozvati i ostale da podrže projekte humanog karaktera koje zajedno organiziraju kroz HKNH Bilo srce.

U tijeku je  akcija obnove članstva u Hajduku štićenicima Bilog srca pa svi navijači i prijatelje Kluba mogu uplatom donacije, u okviru svojih mogućnosti, podržati hrabre ljude oko nas a koji se hajdučki bore s raznim životnim iskušenjima. Upravo od dijela donacije Splitske banke SG u iznosu od 400 kuna, a što je razlika doniranog i sredstava potrebnih za jednu stipendiju, Hajdukova obitelj članova veća je za osam djece - novih štićenika Bilog srca! 

Ne zaboravite se i sami učlaniti odnosno obnoviti članstvo. 

11/2/2014 - 13:56 sati
Ostale vijesti