Mobile menu
Španjić vodi do daljnjega, novog trenera tražimo...

Španjić vodi do daljnjega, novog trenera tražimo...

 
29/10/2010 - 10:20 sati
Prva momčad

Bilo mi je teško odluku javiti Stanku Poklepoviću, čovjeku kojeg poznajem čitav život. Zna što mislim o njemu, te sigurno nikome nije bilo lako... - kazao je danas sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić.

- No to je neminovnost našeg posla. Poklepović je otišao danas, lani ja, i to na još gori način... Sentimentalni možemo biti koliko hoćemo, ali onaj tko se bavi tim poslom mora prihvatiti da je takvo nešto normalno.

Potvrdio je Kalinić kako Hajduk traži novog trenera, no da u ovom trenutku još nema nikakvih novosti.
- Moguće je da Joško Španjić ostane na klupi do zimske stanke. Imamo puno povjerenje u njega, dugo je tu, poznaje situaciju, ima vrlo dobru suradnju, igrači ga cijene, pokušuju, a puno puta se pokazalo da nasljednik bude dobar izbor. Ponuđeno je bilo i meni da budem glavni trener, ja bih to vrlo rado prihvatio, ali zbog svoga zdravlja nisam smio - dodao je Kalinić, naglasivši:

- Ipak, može se dogoditi da danas dođe novi trener, sutra, preksutra...

Sportski direktor Bijelih kazao je kako je predsjednik Joško Svaguša bio nazvao bivšeg trenera Poklepovića i obavijestio ga...
- Zakazali su sastanak, te bi gospodin Poklepović, ako bude želio, trebao ostati u klubu. Na kojoj funkciji? Dogovorit će se... - zaključio je Kalinić.

29/10/2010 - 10:20 sati
Prva momčad