Mobile menu
Španjić: Po svaku cijenu do pobjede!

Španjić: Po svaku cijenu do pobjede!

 
14/8/2009 - 11:51 sati
Ostale vijesti

Za subotnju utakmicu protiv Intera (20 sati, UŽIVO na portalu hajduk.hr) trener Joško Španjić na raspolaganju neće imati samo ozlijeđene Paraibu i Antu Aračića, te Ahmada i Anasa Sharbinija koji pravo nastupa imaju tek od 5. kola HNL-a.

- Srđan Andrić i Goran Rubil se vraćaju u momčad. Srđan je cijeli tjedan radio u punom intezitetu, a Goran se vratio nakon dva dana stanke zbog zategnute prepone. No, početnih 11 igrača koji će krenuti protiv Intera još uvijek ne znam, odlučit ću to u posljednjem trenutku – kazao je trener Španjić.

Nakon tri odigrana kola Hajduk je na 13. mjestu s jednim osvojenim bodom. Inter je na trećem, ove sezone nisu poraženi...

- Svjesni smo situacije, pobjeda nam je, nije to fraza - imperativ! Očekujem vrlo tešku utakmicu, ali i pobjedu. Moramo osvojiti tri boda po svaku cijenu, pa čak eventualno i na uštrb kvalitete igre. Moramo se prikazati u borbenom, žestokom, agresivnom izdanju.

Nakon izvrsno uvoda u sezonu Zaprešićani su golemom dozom optimizma najavljuju gostovanje u Splitu.

- To je njihovo pravo, ali učinit ćemo sve da ih demantiramo - zaključio je Španjić koji će večeras od 19 sati odraditi posljednji trening pred utakmicu, nakon će igrači u karanteni dočekati početak tog vrlo važnog dvoboja za "bijele".

14/8/2009 - 11:51 sati
Ostale vijesti