Mobile menu
Španjić: Ne ide, pa ne ide...

Španjić: Ne ide, pa ne ide...

 
15/8/2009 - 22:31 sati
Ostale vijesti

Utučen je nakon remija s Interom bio Hajdukov trener Joško Španjić.

- Jednostavno ne ide, pa ne ide. Razlog ne znam, već smo o tome govorili, igrači su apatični, bezvoljni, uvuklo se sve to u momčad... - govorio je Španjić.

- Ne možemo sastaviti dva dodavanja, a ne mogu dočarati ozračje u svlačionici nakon zvižduka s tribina. Teško je, i u idućim utakmicama moramo zaigrati bolje. O fizičkoj spremi smo već pričali, nije to jedini problem, premda mi se na posljednjim treninzima činilo da su igrači življi. Slabo je, a svi mi u klubu se moramo mobilizirati, i igrači i uprava, da se izvučemo iz krize.

Trener Intera Borimir Perković na kraju je sretan i s bodom, premda su njegovi igrači imali vodstvo od 0:2.

- Zadovoljan sam što nismo izgubili, zadovoljan sam i igrom u prvoj polovici prvog poluvremena. Trebali smo tako igrati cijelo poluvrijeme, zabiti treći gol i zaključiti utakmicu. No, mi smo mlada momčad i previše osciliramo. Nismo se htjeli povući. Hajduk je, pak, preskakao igru i tim dugim loptama nas je gurnuo put našeg vratara. Međutim, obrana je djelovala kompaktno. Što se tiče jedanaesterca, bio sam daleko, ali mi se čini da je lopta Striniću pobjegla. Hajduk bespotrebno preskače igru, ali to nije moja stvar... - kazao je nakon remija Perković.

15/8/2009 - 22:31 sati
Ostale vijesti