Mobile menu

Špaco: Želimo srušiti sve motive gostiju...

 
13/4/2010 - 10:25 sati
Prva momčad

Trener Hajduka Stanko Poklepović protiv Istre neće moći računati na Srđana Andrića, Gorana Jozinovića, Marina Ljubičića, te Ivana Strinića.
- Čovjek ni ne prospava, a već stiže nova utakmica, nova želja za pobjedom... - započeo je današnje druženje sa splitskim novinarima trener Hajduka pred susret s Puljanima.

- Uvažavajući maksimalno suparnika, a s obzirom da je nasuprot nas Zoran Vulić koji poznaje našu momčad, nemamo izbora nego srušiti sve gostujuće motive u ostvarivanju naših ciljeva.

Nećete imati obojicu lijevih bekova...?
- Gubimo lijevu nogu, lijevo dodavanje, lijevo okretanje strana, a sad moramo pronaći novo rješenje. Pokušat ćemo samo jedno mjesto mijenjati kako bismo ostvarili igru koja bi nam donijela pozitivan rezultat.

Mijenjat ćete formaciju, igrati s trojicom u zadnjem redu?
- Formacija je samo sredstvo, a ne igra. O tome više ne razmišljamo, već imamo definirana rješenja, znamo kako ćemo se postaviti.

Najavio je Poklepović kako će za ovaj dvoboj priključiti juniora Ivana Lendrića koji će popuniti brojku od 16 igrača (plus dva vratara) koji će kandidirati za susret s Istrom.

A.Bilić
foto: Miro Gabela

13/4/2010 - 10:25 sati
Prva momčad