Mobile menu
Špaco uoči Dinama: Publiko, dođite!

Špaco uoči Dinama: Publiko, dođite!

 
5/4/2010 - 11:00 sati
Prva momčad

Nije se trener Hajduka Stanko Poklepović danas više želio osvrtati na utakmicu u Kranjčevićevoj (1:1) u kojoj su Splićani darovali bod domaćinima...
- Sve što se događalo u Zagrebu stavit ćemo sa strane, ne želimo ničiju svijest time uzurpirati. Imamo važnu utakmicu ispred sebe, želim pozvati publiku na tribine – započeo je Hajdukov trener pred odlazak na Brač.

- Imamo pet-šest ozlijeđenih igrača, nadam se da će se neki oporaviti. Svi putuju s nama, bez obzira koliko će ih moći u srijedu igrati. Radi se o značajnoj utakmici, značaj je posebno apostrofiran u ovom susretu. Neophodno je da uđemo raspoloženi, svježi, rasterečeni, i naglasio bih, da igrom pokušamo ostvariti rezultat.

Hoće li moći igrati Srđan Andrić?
- Andrić je potpuno mirovao, u rukama je liječnika, bez obzira može li trenirati ili ne, bitno je da nema fizičkih poteškoća, a o njegovom nastupu odlučit ćemo tek pred početak. Neće trenirati, ali kapetan je, bitno je da je s nama.

Jeste li gledali dvoboj Rijeka – Dinamo (2:2)?
- Ima tu puno toga za reći, ali neću. Važno mi je bilo vidjeti s čim Dinamo raspolaže...

Hoćete li vježbati penale?
- To je podsvjesno guranje čovjeka u nešto. Postoji igrač koji ima maksimalnu koncentraciju i onaj koji je nema! - zaključio je u svojem stilu Poklepović.

A.Bilić
 

5/4/2010 - 11:00 sati
Prva momčad