Mobile menu

Špaco: Ovo je trofej svih nas!

 
6/5/2010 - 10:36 sati
Ostale vijesti
Špaco nakon osvajanja KupaŠpaco nakon osvajanja KupaŠpaco nakon osvajanja KupaŠpaco nakon osvajanja KupaŠpaco nakon osvajanja Kupa
Špaco nakon osvajanja Kupa

Vrlo značajno je da je Kup naš! On nije ni moj, ni Ibričića ni Svaguše nego svih nas! Ostvarili su taj uspjeh svi koji nose Hajduk na srcu! Hajduk je bio gladan trofeja, a ja sam ponosan što se to sad dogodilo - kazao je jutro nakon trijumfa u Šibeniku Hajdukov trener Stanko Poklepović.

- Čestitam svima koji su pobjedama prije mene trasirali put do ovog slavlja. Posebno bih istaknuo i Torcidu, ali isto tako bih želio da očiste one među njima koji im prave poteškoće. Čestitam svim svojim suradnicima, svim mojim igračima, ali posebno bih istaknuo Skoku i Andrića. Ovaj trofej mi puno znači, bio sam prvak s Hajdukom u prvom prvenstvu, no na ovaj sam osobito ponosan! - kazao je Poklepović reagiravši na sinoćnji događaj nakon utakmice, kad je nakon pitanja o "Hajdukovom bunkeru" napustio druženje s novinarima.

- Ispričavam se prisutnim novinarima što sam pobjegao iz njihova okružja, jedan od novinara me je izbacio iz takta. Ispričavam se...

Ima li ova momčad snagu za europsku scenu - upitali su danas novinari?
- Svaka momčad ima potencijala, samo je treba znati voditi. Umješnost trenera je da to napravi. Ova momčad sigurno ima kvalitetu!

Još su dvije utakmice do kraja...
- Treba ostvariti obje pobjede. I protiv Međimurja i Croatije. Dužni smo to ostvariti i radi sebe i ukupnog učinka. Napravili smo evidentan pomak ovoga proljeća, rezultat nam to potvrđuje.

Dogodine ćemo u Prvoj ligi imati i Split...
- Na to sam posebno ponosan, posebno sretan!

Marko Livaja koketira s Interom?
- Svi smo mi laki na male novce, radi se o beznačajnoj sumi, mislim da bi trebao najprije sazrijeti na Poljudu.. .- zaključio je Hajdukov trener.

A.B.

foto: Miro Gabela
 

6/5/2010 - 10:36 sati
Ostale vijesti