Mobile menu
Špaco:Dojam nije ni blizu mojih očekivanja!

Špaco:Dojam nije ni blizu mojih očekivanja!

 
14/2/2010 - 10:35 sati
Prva momčad

Blijed dojam poljudske premijere kontra Željezničara (0:0) ni jutro poslije nije dobio boju kod trenera Hajduka Stanka Poklepovića.

- Dojam nije ni blizu mojih očekivanja. Možda je neka šansa i postojala, no ona je plod slučajnosti, ne neke osmišljenosti. Ovakva jedna utakmica ne daje veliki optimizam - kazao je otvoreno trener Hajduka.

- Zašto se to tako dogodilo? Sve karike su bile popucane, nismo imali bokove, dubinsku kombinaciju. Nisu funkcionirali ni Skoko ni Andrić na očekivanoj razini, a ni Ahmad koji je ostao nedefiniran. Imamo kvalitetne igrače, ali to nije funkcioniralo. Zadovoljila su me dvojica igrača, dva stopera Maloča i Jurica Buljat koji su djelovali kompatibilno. Premda, ruku na srce, Željezničar nije bio previše ofenzivan, Subašić gotovo da nije imao posla.

Najavljuje Poklepović da će odmah napraviti testiranja stanja u momčadi.
- Gospodin Reja je uvodio jedan europski štih vođenja momčadi, to je ispravan put, ali i proces koji ne može dati odgovor odmah. Ne možemo očekivati da imamo prekidač, da lani budemo nespremni, a sada odmah potpuno spremni. To je proces, ne smijemo ništa tražiti preko noći.

Hajdukov trener najavljuje kako će pokušati u najkraćem roku odrediti igrače koji zaslužuju svojim igrama mjesto u prvoj momčadi, te njihove alternacije.
- Smatram da je utopizam skrivanje sastava, ja ću odmah odrediti prvu momčad i njihove alternative. Gospodin Reja je tip takvog trenera koji skriva, ja nisam...

Hajdukovcima je danas slobodan dan. U idućem tjednu odigrat će čak tri pripremne utakmice, a trenirati u ponedjeljak i utorak dvaput, te po jednom u petak i subotu. U srijedu, četvrtak i nedjelju su utakmice.
 

14/2/2010 - 10:35 sati
Prva momčad