Mobile menu
Smoje u Splitu, sutra potpis ugovora!

Smoje u Splitu, sutra potpis ugovora!

 
19/7/2009 - 20:21 sati
Prva momčad
Smoje u SplituSmoje u Splitu
Smoje u Splitu

Ivo Smoje je u Splitu. Čim su ga pozvali iz Hajduka sjeo je u automobil i došao na dogovor. Nije dvojio ni trenutka, ugovor s Hajdukom doživljava kao nagradu za sav uložen trud u karijeri.

- U subotu navečer su me zvali malo prije ponoći, nisam ni trenutka razmišljao i evo me u Splitu. Dogovorio sam sve, još je preostalo da potpišemo ugovor! Najsretniji je moj otac Jure, on se nije nikad prestao nadati da će me pozvati iz Hajduka. Ja sam, pak, gubio nadu, jer je vrijeme prolazilo. Odbijao sam razne klubove iščekujući poziv s Poljuda, ali svaki dan koji je prolazio gasio je tu moju nadu. Evo, to bih mogao kazati kao da je ostala žeravica, a da se vatra sinoć razbuktala...

Smoje će službeno potpisati ugovor tijekom jutra, a bit će predstavljen na službenoj pres konferenciji u 12 sati u novinarskom salonu. Hajduk je dobio vrhunskog sportaša, iskonskog profesionalca, kojem je igranje u bijelom dresu kruna karijere.

- Ne želim nikome podilaziti, niti puno govoriti o sebi. Imao sam ponuda iz raznih zemalja koje su imale puno veću financijsku težinu. Meni je bio cilj igrati u vrhunskom klubu, boriti se za trofeje. Tinjala je nada da će to biti Hajduk i na kraju me Bog nagradio. Hajduk je ispunjenje svih mojih ambicija i ja ću na travnjaku pokazati koliko mi je važno nositi bijeli dres.

U Split je došao u pratnji brata Marina (bivši nogometaš Osijeka), a u Splitu su ga dočekali Hajdukov odvjetnik Vinko Radovani i član Uprave zadužen za struku Fredi Fiorentini. Dogovorili su se lako, Ivo nije postavljao nikakve uvjete i odmah nakon sutrašnjeg potpisivanja ugovora priključit će se hajdukovcima.

- Jedva čekam da se priključim momčadi i da upoznam suigrače. Motiviran sam do neba, želim pokazati da sam kvalitetan igrač vrijedan dresa Hajduka.

Smoje je korijenima vezan za Split, radi se o staroj varoškoj obitelji i ovaj njegov dolazak u "grad pod Marjanom" je povratak korijenima.

19/7/2009 - 20:21 sati
Prva momčad