Mobile menu

Smoje potpisao dvogodišnji ugovor

 
20/7/2009 - 12:20 sati
Prva momčad
Smoje potpisao dvogodišnji ugovorSmoje potpisao dvogodišnji ugovorSmoje potpisao dvogodišnji ugovorSmoje potpisao dvogodišnji ugovor
Smoje potpisao dvogodišnji ugovor

Ivo Smoje je u ponedjeljak ujutro potpsao dvogodišnji ugovor s Hajdukom, a nosit će dres s brojem 6. Na predstavljanju u novinarskom salonu iznenadio se koliko je zanimanje izazvala njegova prva pressica u splitskom klubu.

- Velika mi je čast što je ovako veliki broj novinara došao na pressicu. Nisam ovo očekivao.  Zadovoljan sam što sam došao u veliki klub. Zvao me Fredi Fiorentini u subotu oko jedanaest i petnaest navečer, došao sam odmah u Split i prihvatio ponuđene uvjete - jednostavno će Ivo.

Jeste li kako zaspali sinoć?

- Brat Marin je bio sa mnom pa je lakše. Dojmovi se još nisu slegli, sve se odigralo brzo, a ja želim više govoriti na travnjaku nego po medijima.

Kako sad gledate na prošlosezonsku utakmicu u Gradskom vrtu i pobjedu Osijeka protiv Hajduka?

- Sportaš sam i meni je najvažnija pobjeda moje momčadi. E, sada gledam malo drugačije, bilo bi bolje da smo u kvalifikacijama Lige prvaka nego Europske lige.

U prvom kolu novog prvenstva Hajduk gostuje kod Osijeka?

- Sada mi je najvažnija pobjeda Hajduka i uvjeren sam da će  ovog puta slaviti u Osijeku. Situacija u Osijeku nije bajna, klub se nije pojačao i to je to...

Iz Osijeka su uvijek u Split dolazili dobri igrači!?

- Moj veliki prijatelj Damir  Vujica mi je pričao sve najbolje o Hajduku, bili smo zajedno četiri sezone u Kamen Ingradu i četiri  u Osijeku, nadam se da ću i ja igrati dobro kao i on.

Jeste li spremni?


- Od završetak prvenstva samo sam desetak dana pauzirao, malo sam se odmorio, a potom sam krenuo s treninzima. No, to je bio rad bez lopte, uglavnom su to bili treninzi fizičke spreme. Trebat će mi par dana da uhvatim ritam nogometnih treninga.

Što očekujete od igranja u Hajduku?

- Trofeje. Igrao sam u Kamenu i Osijeku, ali smo uvijek bili daleko od borbe za vrh. Upravo ta borba za trofeje me motivira i očekujem veliki  iskorak u karijeri.

Vaši korijeni su splitski?

- Moja obitelj je iz Varoša, Biserove ulice...- zaključio je Ivo. 

20/7/2009 - 12:20 sati
Prva momčad