Mobile menu
Službeno predstavljanje novog sportskog direktora Nikole Kalinića

Službeno predstavljanje novog sportskog direktora Nikole Kalinića

 
27/5/2024 - 11:36 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Nikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor HajdukaNikola Kalinić novi je sportski direktor Hajduka
Nikola Kalinić novi je sportski direktor Hajduka

Nikola Kalinić novi je sportski direktor Hajduka, službeno je predstavljen na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak na Poljudu. Nikola završava bogatu igračku karijeru te okreće novu stranicu svoje nogometne priče. 

- Na početku se želim zahvaliti dosadašnjem sportskom direktoru Nikoličiusu, na svemu što je učinio za klub. Hvala i cijelom stručnom stožeru koji je završio sezonu. Nikola je legenda kluba, možda i najveća njegova vrijednost je da je u srži hajdukovac. Voli ovaj klub možda i više nego neki drugi. Ima neprocjenjivo iskustvo rada u velikim klubovima, odličan je karakter, neovisan, tvrdoglav. On će postati i okosnica našeg sportskog odbora. Sve odluke u domeni sportskog direktora bit će isključivo njegove. Želim mu svu sreću, uspješan rad i dobar odnos s budućim trenerom - ovim riječima je Nikolu predstavio predsjednik Uprave Ivan Bilić

Riječ je potom dobio novi sportski direktor. 

- Zahvalio bih se predsjedniku Biliću i svim ljudima u klubu. Ovo je za mene velika čast i odgovornost. Moja nogometna karijera je gotova, ispred mene su novi izazovi. Možda neki od vas misle da sam neiskusan, ali imam poznanstva. Moj prvi cilj je dovest trenera. Nadam se da će to biti najdalje do kraja idućeg tjedna. Želim uvesti pravilnik ponašanja, odnosno istaknuti koliko će nam biti bitna disciplina u prvoj momčadi. S tim smo imali problema u sezoni koja je iza nas. Ako to ne uspijemo riješiti, neće biti ništa. Pravilnik će vrijediti za sve igrače, od prvog dana priprema. Tko ga ne bude poštivao snosit će odgovornost. I ja sam tijekom karijere imao problema s disciplinom, ali za to sam i odgovarao. Tako će i drugi - kazao je Kalinić u uvodu pa se detaljnije osvrnuo na pitanje o izboru novog trenera. 

- Imamo nekoliko kandidata. Pričao sam s nekolicinom. Želim trenera pobjednika, koji će uvesti rad i disciplinu. Najvažniji je rezultat, težit ću tome da se Hajduk uvijek bori za prvo mjesto. Bez prevelike euforije, neću vam obećati da će Hajduk biti prvak, ali Hajduk je navikao pobjeđivati. To se mora vratiti. Dat ću sve od sebe da se složi dobra ekipa i dobar trener - istaknuo je. 

Kompletno predstavljanje novog sportskog direktora možete pogledati na Hajduk Digital TV. 

27/5/2024 - 11:36 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr