Mobile menu
Slika i prilika: Tisuće fotografija članova  kao dokaz vječne ljubavi

Slika i prilika: Tisuće fotografija članova kao dokaz vječne ljubavi

 
8/8/2024 - 09:42 sati
Ostale vijesti

Neraskidiva veza navijača i Hajduka svakodnevno dobiva novu dimenziju. U danima kada se približavamo novom rekordu i nevjerojatnoj brojci od 120 tisuća članova, novi dokaz povezanosti i pripadnosti Klubu ispisan je u tisućama fotografija.

Nova pogodnost za članove pod nazivom "Slika i prilika" predstavljena je povodom početka ovogodišnje članske kampanje, kada su svi oni koji su obnovili članstvo ili po prvi put postali članovi Hajduka, dobili priliku učitati svoju fotografiju s hajdučkim motivima u tunelu kojim momčad izlazi na travnjak Poljuda. Upravo ta pogodnost doprinijela je da se članski brojač vrti nikada brže.


Do rođendana, 13.2.2024. fotografije je poslalo skoro 10.000 članova. Nakon detaljnog pregleda, selektirane su one fotografije koje zadovoljavaju uvjete kampanje, odnosno na kojima postoji bilo kakav hajdučki motiv, pa je tako svoje mjesto u članskom mozaiku pronašlo 7.500 fotografija. Hajduk se često vezuje uz važne životne trenutke naših članova, što je bilo vidljivo na hajdučkim fotografijama koje smo dobili iz cijelog svijeta. Vjenčanja, rođendani, krštenja, svakodnevne životne situacije te naravno poljudski stadion, bili su najčešći motivi.


Uspomene ispričane kroz fotografije s hajdučkim motivima, od sada krase tunel kojim igrači izlaze na travnjak i tako uz huk s tribina daju bezuvjetnu podršku i motivaciju prvotimcima voljenog Kluba.

Osjećaj prolaska kroz tunel i izlazak na teren možete osjetiti i vi uz Poljud Stadium Tour te pronaći sebe u hajdučkom mozaiku.

Za one koji ne mogu obići Poljud, pobrinuli smo se da pronađu svoju fotografiju unutar tunela, na lijevoj   ili desnoj  strani. (Veličina datoteke iznosi 78 MB stoga je moguće duže čekanje na otvaranje linka)

Zapisano u genima, vjerni samo bijelima!

8/8/2024 - 09:42 sati
Ostale vijesti