Mobile menu

Skoko i Suba:U srijedu ćemo uzorat Poljud!

 
3/4/2010 - 09:55 sati
Ostale vijesti

Josip Skoko, Anas Sharbini, Ivan Strinić i Danijel Subašić bili su ponajbolji hajdukovci u jučerašnjem remiju kod Zagreba u Kranjčevićevoj (1:1). Nisu se na kraju mogli radovati...
- Žalosno je što se stalno moramo suočavati s nepravdom koju nam uvijek isti suci nanose već duže od jedne sezone. Moj suigrač (Marin Ljubičić, nap.a.) je u bolnici i ne sjeća se onoga što ga je zadesilo. U srijedu ćemo uzorati Poljud. Pokazat ćemo da se možemo nositi sa svim zaprekama koje se nađu pred nama - kazao je Subašić za Slobodnu Dalmaciju.

- Žao nam je što smo sami sebi zabili. Imali smo tri boda u šaci. Za srijedu smo sasvim spremni. Gotovi su! - prisnažio je Skoko.

Hajduk je iz Zagreba otišao prepun modrica, kazao je trener Stanko Poklepović. Šepao je Mirko Oremuš, na travnjaku je ležao u nekoliko navrata i Ivan Strinić, no najteže je prošao Ljubičić koji je morao čak i u bolnicu.

- Imamo puno više ozljeda nego što je uobičajeno. To je posljedica grubih startova protivničkih igrača. Najteže je stradao Marin Ljubičić koji je dobio težak potres mozga i udarno reznu ranu na glavi dužine deset centimetara – rekao je Hajdukov liječnik dr. Jurica Rakić te dodao kako je Hajdukov veznjak hospitaliziran u bolnici Merkur i ima amneziju na događaj te se trenutno nalazi na liječničkoj obradi. Ako ne bude većih komplikacija Ljubičić bi mogao prestati s totalnim mirovanjem tek za dva tjedna – predvidio je Slobodnoj dr. Rakić naglasivši kako će do Marinova povratka na travnjak proći još duže vremena.

3/4/2010 - 09:55 sati
Ostale vijesti