Mobile menu
Simić pred Jadranski derbi: Svi smo jako motivirani, imamo dobru atmosferu i sjajnu momčad

Simić pred Jadranski derbi: Svi smo jako motivirani, imamo dobru atmosferu i sjajnu momčad

 
12/9/2019 - 13:14 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 14/9/2019)"

Stefan Simić priključio se ostatku momčadi u srijedu navečer nakon što je za vrijeme stanke bio dio A reprezentacije Češke koja je odigrala dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo. Stoper Bijelih bio je jedan od najboljih igrača najvećeg hrvatskog derbija u kojem je Hajduk s 1:0 svladao Dinamo na Poljudu i tako izbio na vodeću poziciju HT Prve lige. Sada pun motiva i optimizma dočekuje Jadranski derbi na Rujevici koji je na rasporedu u nedjelju od 19 sati.

- Sjajan je osjećaj biti na prvom mjestu prvenstvene tablice, mislim da smo to zaslužili i ovo je sada jedan dodatni motiv za cijelu momčad da ovakve rezultate radimo u nizu. Cilj je zadržati to prvo mjesto što duže i pokazati koliko smo stvarno jaki. Prvi ispit imamo u Rijeci, na neki način želimo se iskupiti i za gostovanje u Osijeku gdje nismo dobro igrali te pokazati da to nije bilo naše pravo lice. Imamo odličnu atmosferu u momčadi i želimo to zadržati pobjedom na Rujevici - kazao nam je Simić.

Dok je bio odsutan Bijele su pojačali Filip Bradarić i Iván Bulos.

- Dobili smo dva zaista dobra igrača, posebno se to odnosi na Bradarića koji je dokazana kvaliteta, želim im svu sreću, puno uspjeha i da ih zaobiđu ozljede. Imamo odličnu momčad, vlada pozitivna konkurencija na svim pozicijama - istaknuo je Simić koji se za kraj osvrnuo i na ponovni poziv u A reprezentaciju Češke: 

- Jako lijep osjećaj, ali to je sve došlo zbog mojih igara u Hajduku zbog čega se prvenstveno želim zahvaliti svim trenerima i suigračima. 

12/9/2019 - 13:14 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr