Mobile menu
UŽIVO

Dinamo (Z) - Hajduk 0:0

Utakmicu Dinamo (Z) - Hajduk pratite uživo, iz minute u minutu na našem Twitteru i Facebooku
Simboli našeg Hajduka: Polaznici Otvorene škole sudjelovali u prvoj kreativnoj radionici

Simboli našeg Hajduka: Polaznici Otvorene škole sudjelovali u prvoj kreativnoj radionici

 
20/2/2019 - 15:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Radionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena školaRadionica Otvorena škola
Radionica Otvorena škola

U utorak je održana prva u nizu radionica za polaznike Otvorene škole kreativnog karaktera. Oko šezdesetak djece sudjelovalo je u kreativnoj radionici pod nazivom „Simboli našeg Hajduka“ pod vodstvom pedagoginja Akademije, što je ujedno označilo i početak suradnje stručne službe Akademije i Otvorene škole. 

Sudjelovanjem u radionici polaznici Otvorene škole upoznali su se sa simbolima koji se povezuju s omiljenim klubom, ponovili su značenja pojedinih simbola te koristeći različite likovne tehnike samostalno izradi simbole koje su smatrali najznačajnijima.

U budućnosti očekuju se mnogobrojne radionice kojima će se poticati razvoj različitih vještina kod djece nužnih za optimalno funkcioniranje u sportskom ali i privatnom životu. Osim razvoja nogometnih vještina suradnjom sa stručnom službom Akademije Otvorena škola fokus stavlja na socijalizaciju djece i njihove razvojne potrebe.

20/2/2019 - 15:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr