Mobile menu
Sigur: Ovo je utakmica koju smo morali pobijediti, ali idemo dalje

Sigur: Ovo je utakmica koju smo morali pobijediti, ali idemo dalje

 
24/2/2024 - 19:35 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 5:0 (Split, 27/2/2024)"

Niko Sigur postigao je prvijenac za Hajduk u remiju s Varaždinom. Hajduk je na ovom gostovanju odigrao 1:1 i tako izgubio dva važna boda u utrci za prvo mjesto. Poveo je Varaždin u prvom poluvremenu preko Belcara, a Sigur je u nastavku zabio za 1:1 prekrasnim pogotkom s ruba šesnaesterca. 

- Lijep je osjećaj zabiti prvi gol za Hajduk, ali bilo bi još bolje da smo pobijedili. Igrali smo dobro, imali dosta šansi. Ovo je bila utakmica koju smo morali pobijediti, ali to je nogomet. Idemo dalje, još je dosta utakmica do kraja, moramo dignuti glave - kazao je Sigur koji je u nastavku utakmice preselio u sredinu terena s pozicije desnog beka. 

- Na obje pozicije igram. Gdje god da sam na terenu osjećam se dobro. Kada sam u veznom redu više idem prema naprijed. Sretan sam kada pomažem momčadi, bez obzira gdje igram.

Bilo je dosta nervoze na terenu.

- To je tako. Velik je pritisak. Svi su željeli pobjedu, navijači, ljudi u klubu. Moramo ostati mirni, ništa se nije promijenilo ovim remijem. Istina, izgubili smo dva boda, ali još je dosta do kraja - zaključio je Sigur. 

Cijelu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV. 

24/2/2024 - 19:35 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr