Mobile menu
SIDI NA MOJE MISTO: Prepusti svoje misto i osvoji Hajdukov dres

SIDI NA MOJE MISTO: Prepusti svoje misto i osvoji Hajdukov dres

 
14/8/2024 - 09:06 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Opcija ustupanja pretplatničkog mjesta Sidi na moje misto, od danas nosi i dodatnu pogodnost. Svaki prvi, stoti, petstoti, tisućiti, dvijetisućiti i pettisućiti pretplatnik koji ne može doći na stadion, a iskoristi opciju “Sidi na moje misto”, dobit će dres s potpisom jednog od prvotimaca Hajduka.

Ova novost odnosi se i na proteklu domaću utakmicu sa Slaven Belupom, a prvu novu priliku za prepuštanje mjesta i osvajanje dresa pretplatnici imaju već ovoga četvrtka, na utakmici 3. pretkola Konferencijske lige koju Hajduk igra protiv Ružomberoka. 

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr,  a oni koji su već registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO".  Navedena mogućnost dostupna je od početka prodaje ulaznica pa do 4 sata prije utakmice. 

Budući da će se iskorištavanje opcije “Sidi na moje misto” vrednovati prilikom produženja pretplate za iduću sezonu, nadamo se da će i ova pogodnost dodatno potaknuti navijače da mjesto prepuste drugom članu hajdučke familije.


14/8/2024 - 09:06 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr