Mobile menu
Šibenik je grad koji mi je posebno drag...

Šibenik je grad koji mi je posebno drag...

 
16/4/2010 - 10:22 sati
Prva momčad

Šibenik ima Zeca...?!
- Imamo ga i mi! Preciznije, u nas su posebito plemenite beštije... A šibenskog ćemo pokušati uhititi - odgovorio je u svojem stilu na upit splitskih novinara jutros na Poljudu trener Hajduka Stanko Poklepović pred subotnji derbi između Šibenika i Hajduka od 20.15 sati na Šubićevcu.

S čim biste bili zadovoljni?
- Ako osvojimo drugo mjesto i Kup! - k'o iz topa ponudio je Špaco odgovor.

Počinje poseban ciklus utakmica za Hajduk, dvaput Šibenik u samo pet dana...
- Šibenik je grad koji je meni posebno drag. Davali su nam kvalitetan igrači kadar. Sjećam se kad je Šibenik ispadao iz Lige, a ja sam rekao Vedrišu – ostavite ga - Šibenik je grad heroj!

Kakvog Šibenika očekujete?
- Šibenik je učinio veliki iskorak u rezultatima, pa čak i u igri. Mnogi naši treneri su prošli kroz Šibenik, ostavili puno toga na Šubićevcu. Osobita je povezanost među nama. A što se tiče aktualne momčadi, primaju mnogo golova, ali mnogo ih i postižu, to je činjenica koja dovoljno govori da su sposobni napraviti igru.

Kakav Hajduk će se predstaviti?
- Mogu se stvoriti motivi na n-tu potenciju, stoga ulazimo vrlo odgovorno. Vjerujem da ćemo se prikazati u izdanju koje će pridonijeti pozitivnom rezultatu.

Imate li dvojbi oko sastava?
- Ne!

Ulazi Jozinović na lijevi bok?
- Da!

Tko će krenuti od prve minute?
- To ne bih želio otkriti. Zna se samo da Andrić i Strinić ne mogu, Marin Ljubičić je počeo trenirati i mogao bi biti na klubi. Subašić i Anas su trenirali, nadam se da će igrati - tajnovit je bio Hajdukov trener.

Hajduk će u Šibenik otputovati u subotu prijepodne, tijek susreta sa Šubićevca pratite na hajduk.hr!

A.B.
foto: Miro Gabela


 

16/4/2010 - 10:22 sati
Prva momčad