Mobile menu
Savršen odmor uz Hajduk Family Club!

Savršen odmor uz Hajduk Family Club!

 
23/6/2020 - 14:30 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk Family Club (Program vjernosti)"

Hajdukov program vjernosti svakim danom postaje sve bogatiji. Brojnim partnerima, koji već omogućuju niz različitih pogodnosti korisnicima Hajduk Family Club aplikacije, pridružuju se i hoteli diljem Dalmacije.

Hotel Horizont, Grand Hotel Slavia, Turističko naselje Urania, Turističko naselje Jadran, Morenia All Inclusive Resort, Hotel Park Makarska i TUI BLUE Adriatic Beach prvi su od brojnih hotela koji će posebnom ponudom razveseliti sve korisnike Hajduk Family Cluba, a posebno one koji ovo ljeto namjeravaju provesti na najljepšoj obali na svijetu.

- S izrazitim zadovoljstvom smo ušli u suradnju s Hajdukom i jako nas veseli što je hotel Park u Makarskoj dio Hajduk Family Cluba. Nadamo se da će i korisnici loyalty aplikacije prepoznati pogodnosti koje nudimo te rado bookirati naše sadržaje i usluge. Ovom suradnjom podupiremo korisnike Hajduk Family Cluba, a Upravu HNK Hajduk podržavamo u njihovim projektima i inicijativama, na koje ćemo se i u buduće rado odazivati. – kazala je direktorica hotela Park Makarska, gđa Marina Josipović.

Ne čekajte, iskoristite priliku, postanite dio velike Hajdučke obitelji i odmarajte na najljepšoj obali uz snižene cijene!

Savršen odmor uz Hajduk Family Club!

23/6/2020 - 14:30 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr