Mobile menu
Savršen odmor uz Hajduk Family Club!

Savršen odmor uz Hajduk Family Club!

 
23/6/2020 - 14:30 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Hajdukov program vjernosti svakim danom postaje sve bogatiji. Brojnim partnerima, koji već omogućuju niz različitih pogodnosti korisnicima Hajduk Family Club aplikacije, pridružuju se i hoteli diljem Dalmacije.

Hotel Horizont, Grand Hotel Slavia, Turističko naselje Urania, Turističko naselje Jadran, Morenia All Inclusive Resort, Hotel Park Makarska i TUI BLUE Adriatic Beach prvi su od brojnih hotela koji će posebnom ponudom razveseliti sve korisnike Hajduk Family Cluba, a posebno one koji ovo ljeto namjeravaju provesti na najljepšoj obali na svijetu.

- S izrazitim zadovoljstvom smo ušli u suradnju s Hajdukom i jako nas veseli što je hotel Park u Makarskoj dio Hajduk Family Cluba. Nadamo se da će i korisnici loyalty aplikacije prepoznati pogodnosti koje nudimo te rado bookirati naše sadržaje i usluge. Ovom suradnjom podupiremo korisnike Hajduk Family Cluba, a Upravu HNK Hajduk podržavamo u njihovim projektima i inicijativama, na koje ćemo se i u buduće rado odazivati. – kazala je direktorica hotela Park Makarska, gđa Marina Josipović.

Ne čekajte, iskoristite priliku, postanite dio velike Hajdučke obitelji i odmarajte na najljepšoj obali uz snižene cijene!

Savršen odmor uz Hajduk Family Club!

23/6/2020 - 14:30 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr