Mobile menu
Samuel Eduok novi je napadač Hajduka!

Samuel Eduok novi je napadač Hajduka!

 
19/7/2019 - 16:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Samuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač HajdukaSamuel Eduok je novi igrač Hajduka
Samuel Eduok je novi igrač Hajduka

Samuel Emem Eduok od danas je novi igrač Hajduka, 25-godišnji napadač potpisao je ugovor s Bijelima do 30. lipnja 2022. godine. Samuel će nositi Hajdukov dres s brojem 11.

- Samuel nam je bio velika želja od samog početka prijelaznog roka i sretni smo što smo ga uspjeli potpisati jer su u konkurenciji bili i drugi klubovi. Radi se o napadaču koji će nam sigurno jako koristiti i od njega svi očekujemo pomoć u ostvarivanju naših ciljeva. Jedva čekamo da se priključi treninzima i  vjerujemo da će brzo doći u optimalnu formu i prilagoditi na igru i zahtjeve naše momčadi - kazao je sportski direktor Saša Bjelanović

Eduok je Nigerijac koji je prošlu sezonu proveo igrajući u redovima turskog prvoligaša BB Erzurumspor, a prethodno je od 2016. godine igrao također za turskog prvoligaša Kasimpasa. Karijeru je započeo u nigerijskom klubu Dolphins, a dvije godine igrao je za Espérance iz Tunisa. Samuel je igrao za U-20 reprezentaciju Nigerije, a debitirao je i za A reprezentaciju Nigerije u kvalifikacijama za Afrički kup nacija. 

- Sretan sam zbog potpisa, informirao sam se o Klubu, gledao sam preko interneta videa i fotografije utakmica i navijača, čime sam ostao vrlo impresioniran. Vjerujem da je Hajduk odličan izbor za mene i dat ću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju klupskih ciljeva - kazao je Eduok nakon potpisa za Bijele. 

Samuelu želimo puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

19/7/2019 - 16:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr