Mobile menu
Said: Vidim napredak u fizičkom, taktičkom i mentalnom smislu

Said: Vidim napredak u fizičkom, taktičkom i mentalnom smislu

 
28/1/2018 - 07:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

S jednakim rezultatom (4:2) kao na prošlogodišnjim zimskim pripremama hajdukovci su svladali slovački Trenčin. No, samo je jedan strijelac isti kao i lani, a to je Ahmed Said Said koji je u 82. minuti glavom nakon kornera Tome Bašića postavio konačan ishod za stopostotan učinak Bijelih na pripremama u Beleku.

- Glavom sam im i prošle godine zabio na pripremama. Toma mi je sjajno nabacio iz kornera i zaista nije mi bilo teško pogoditi. Centaršut mu je fantastičan, a to je dokazao na sve tri utakmice na pripremama. Odigrali smo generalno dobar susret protiv dobrog protivnika. Drago mi je da smo nastavili pobjednički niz na pripremama. 

Hajdukovci su već 13. dan na pripremama u Turskoj. Napredak je vidljiv u brojnim segmentima, ali prije svega veseli pozitivan momčadski duh koji nije dolazio u pitanje od prvog dana okupljanja.

- Vidim napredak u fizičkom, taktičkom i također mentalnom smislu. U Turskoj smo gotovo dva tjedna, postali smo kao obitelj. Zajedništvo je prisutno od prvog dana i na taj način se nastavljamo graditi do početka proljetnog dijela. Užitak mi je biti s ovim ljudima.

Kao i svi igrači, Said motiviran dočekuje nastavak sezone...

- Sada se okrećemo daljnjem radu i treninzima koji nas očekuju u ovom pripremnom periodu. Dobro se trenira, trener i njegov stožer nas upozoravaju na svaki detalj, momčad je na zaista dobrom putu za nastavak sezone. Trebamo ovako nastaviti, poboljšavati svoju igru iz dana u dan kako bi spremni dočekali prvo kolo protiv Cibalije. Moram priznati da imamo dobru momčad, punu kvalitetnih igrača što je svakako odlično za nas jer u svakom trenutku bilo tko može uskočiti - poručio je Said za kraj.

28/1/2018 - 07:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr