Mobile menu
S vama ili bez vas, ovo neće biti isto: Uđite ranije, izbjegnite gužve, recite NE rasizmu!

S vama ili bez vas, ovo neće biti isto: Uđite ranije, izbjegnite gužve, recite NE rasizmu!

 
9/8/2023 - 16:10 sati
Klub
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr

Dragi navijači, imamo važnu obavijest za sve vas koji dolazite na prvu ovosezonsku europsku utakmicu Hajduka koja se igra u četvrtak 10. kolovoza u kojoj Bijeli na Poljudu s početkom u 21 sat dočekuju momčad PAOK-a u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. S obzirom na prošlogodišnju kaznu koju je Klub dobio od UEFA-e svaki idući prijestup bit će još strože kažnjavan protiv Kluba što nažalost uključuje i mogućnost igranja utakmica bez publike. 

S obzirom na navedemo, molimo vas da poštujete sljedeća pravila: 

1) Uđite na stadion ranije, izbjegnite gužve (ulazi će biti otvoreni 2 i pol sata prije početka utakmice - od 18:30 sati). 

Od utakmice s Rijekom uveden je novi, poboljšani pristup ulaska na Poljud kojeg možete pročitati OVDJE. Pozivamo navijače da krenu pravovremeno prema svom sektoru i uđu što ranije na stadion s obzirom na to da im je unutar prstena stadiona omogućena konzumacija hrane i pića. 

2) Nemojte sjediti na evakuacijskim prolazima. Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za kretanje! 

3) Recite NE rasizmu. Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja kojima možemo naštetiti Klubu. 

4) Zauzmite ISKLJUČIVO MJESTO označeno na Vašoj ulaznici ili sezonskoj pretplati. Bit će omogućen pristup na sve ulaze koji pripadaju sektoru ulaznice (ZAPAD, ISTOK, SJEVER) uz obvezu sjedenja na numeriranoj sjedalici naznačenoj na ulaznici (red, sjedalo). 

Ulazak na ulaz A na jugu: Gledatelji koji imaju ulaznicu za ulaz A na jugu svoj će ulazak za prsten imati na mjestu gdje i svi navijači koji ulaze na Obiteljsku tribinu

5) Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica. Ulaznicu moraju imati i djeca. 

6) Suzdržite se od uporabe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

7) Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

8) Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi. Potrebno nam je zajedništvo na početku našeg europskog puta. Vidimo se sutra na Poljudu.

9/8/2023 - 16:10 sati
Klub
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr