Mobile menu
S istoka, zapada...: Hajdukovci danas od 17 sati dočekuju zaprešićki Inter

S istoka, zapada...: Hajdukovci danas od 17 sati dočekuju zaprešićki Inter

 
27/11/2016 - 09:37 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 2:0 (Poljud, 27/11/2016)"

Nogometaši Hajduka danas u 17 sati na svom stadionu dočekuju momčad zaprešićkog Intera u sklopu 17. kola MAXtv Prve lige. Dvoboj specifičan po tome što će sjeverna tribina biti zatvorena za gledatelje pa će vatrena podrška danas stizati s istočne, južne i zapadne tribine. 

U prvom prvenstvenom susretu odigranom u Zaprešiću Hajduk i Inter odigrali su neriješenih 1:1, a strijelac pogotka za momčad Marijana Pušnika bio je Fran Tudor. Hajdukov trener pred ogled sa Zaprešićanima rekao je da ga raduje količina entuzijazma i energije s kojom su njegovi igrači trenirali protekli tjedan i svakako vjeruje u dobru igru i osvajanje nova tri boda.

Određene su i službene osobe za današnji ogled. Pravdu u srazu Hajduka i Intera dijelit će Ivan Vučković iz Zagreba, odakle dolaze i pomoćnici Ivica Modrić i Krunoslav Ambrinac. Četvrti sudac je Dalibor Mlakar, također iz Zagreba. Delegat susreta je Ante Podnar iz Gospića, a kontrolor suđenja Miro Marijanović iz Osijeka.

Detaljne informacije o prodaji ulaznica možete pronaći OVDJE. Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska. Ulazi na stadion će biti otvoreni 2 sata prije početka utakmice.

Tekstualni prijenos susreta možete pratiti na našem službenom Twitter profilu.

27/11/2016 - 09:37 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr