Mobile menu
Riva i Marmontova osvanule ukrašene novim zlatnim dresovima

Riva i Marmontova osvanule ukrašene novim zlatnim dresovima

 
13/2/2021 - 13:17 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Zlatni dres na tiramolima u centru SplitaZlatni dres na tiramolima u centru SplitaZlatni dres na tiramolima u centru SplitaZlatni dres na tiramolima u centru SplitaZlatni dres na tiramolima u centru Splita
Zlatni dres na tiramolima u centru Splita

Samo srce grada Splita, Riva i Marmontova ulica, osvanule su jutros, na dan 110. rođendana Hajduka, ukrašene novim zlatnim dresovima postavljenima na tradicionalne tiramole. 

Zlatnim izdanjem dresa odlučili smo obilježiti 110 godina postojanja Hajduka te ga na poseban način predstaviti u centru grada koji se probudio urešen novom garniturom dresa, izvješen na tiramolima koje predstavljaju stoljetnu tradiciju našeg podneblja. 

Novi zlatni dres bit će treća garnitura hajdukovaca za sezonu 2021/2022.

Posebno izdanje u povodu obilježavanja 110 godina Hajduka je dres zlatne boje. Na unutrašnjem dijelu dresa, na ovratniku, nalazi se posveta rođendanu Kluba koja uključuje grb i prigodnu oznaku godina 1911-2021. Prednju stranu dresa krase tri okomite trake u zlatnim tonovima s tankim dijagonalnim linijama. 

Crni silikonski logotip Macron Hero zauzima desnu prednju stranu dresa, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku. Na samom dnu majice, njen unutrašnji dio ispunjen je trakom sa silikonskim natpisom „HAJDUK ŽIVI VJEČNO“. Na ovratniku sa stražnje strane nalazi se reljefno utisnuti natpis „HŽV“ (skraćenica od „Hajduk živi vječno“).

Tiramoli vežu skale, a murtila i lancuni lipo rese moju kalu...

13/2/2021 - 13:17 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr