Mobile menu
Reprezentativni pozivi za 16 igrača Hajduka

Reprezentativni pozivi za 16 igrača Hajduka

 
2/9/2024 - 18:57 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Čak 16 igrača Hajduka dobilo je poziv za nastup u predstojećim reprezentativnim susretima mlađih selekcija. Njih 14 nastupit će za razne hrvatske selekcije, a Dmytro Zudin i Ilia Kutia dobili su poziv za nastup u prijateljskim utakmicama mlade ukrajinske reprezentacije. 

Četvorica juniora Hajduka nastupit će na U-19 prijateljskom turniru u Ludbregu, koji se održava od 4. svibnja do 10. rujna. Na okupljanje u Zagreb otputovali su vratar Raul Bezeljak te Luka Hodak, Marin Ćalušić i Noa Skoko. Hrvatska U-19 reprezentacija na turniru će se sastati s Južnom Korejom, Engleskom i Italijom.  

U Ludbregu će se u istom terminu održati i turnir U-18 reprezentacija. Hrvatska će igrati protiv Poljske, Južne Koreje i UAE, a u sastavu će biti Bruno Durdov, Duje Milišić, Adrian Hrvojević, Branimir Mlačić i Zvonimir Hrastović

U-16 reprezentacija će u Barceloni odigrati prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije, a pozvani su vratar Josip Pandurić te Ante Šimović, Duje Slatina, Marin Modrić i Frane Alujević.

2/9/2024 - 18:57 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr