Mobile menu
Remi pionira protiv Dinama, kadeti poraženi

Remi pionira protiv Dinama, kadeti poraženi

 
12/9/2021 - 16:07 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

PIONIRI: Dinamo - Hajduk  1:1 (0:0)
HNL – 5. kolo
Stadion: Maksimir
Sudac: Ivan Antunović (Velika Gorica)
Strijelci: 0:1 Kralevski (54), 1:1 Zebić (60)
Hajduk: Bosančić, Pregelj, Pedisić, Kralevski, Mlačić, Domazet (od 12. Dobronić), Ivčević (od 36. Ora), Brnada, Kuzmanić, Radman (od 60. Marinović), Mušura (od 43. Durdov)

Hajdukovi pioniri remizirali su na gostovanju u Maksimiru te, kao i Dinamo, ostali neporaženi nakon pet kola. Domaća momčad u prvom poluvremenu je dominirala u posjedu, a Hajduk je pokušavao biti opasan iz brzih polukontri.

Igrači trenera Zlatka Jerkovića prvi su došli do vodstva. Nakon kornera najviši u skoku bio je Teodor Kralevski i udarcem glavom svladao domaćeg vratara Antonija Rajića. Šest minuta kasnije domaćin dolazi do izjednačenja, a strijelac je opet bio igrač s brojem četiri na leđima. Marko Zebić uputio je snažan udarac s 20 metara, lopta je dotaknula desnu vratnicu i odbila se u mrežu.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja i obje momčadi osvojile su po jedan bod.

-

KADETI: Dinamo - Hajduk  3:1 (2:0)
HNL – 5. kolo
Stadion: Maksimir
Sudac: Ivan Čužić (Velika Gorica)
Strijelci: 1:0 Gec (15), 2:0 Koščević (21), 2:1 Vušković (86-11 m), 3:1 Koščević (90+3)
Hajduk: Fesyuk, Hrgović (od 53. Davidović), Krstanović, Šimić (od 70. Begonja), Vušković, Ivković, Katić, Duić (od 39. Lončar), Kapulica, Božić (od 70. Sekulić), Prusina (od 80. Knežević).

I utakmicu kadeta bolje su otvorili domaći igraći. Uz terensku inicijativu prvi dio riješili su u svoju korist s 2:0 golovima Vilima Geca i Silvija Koščevića.

U nastavku je momčad trenera Luke Vučka preuzela inicijativu i stvorila nekoliko prilika, ali bez smirenosti u završnici. Četiri minute prije kraja Bijeli ipak dolaze do pogotka. Sudac Ivan Čužić pokazao je na bijelu točku nakon igranja rukom u obrani Dinama. Siguran strijelac bio je Luka Vušković, poslao je loptu u donji lijevi kut i svladao domaćeg vratara Doriana Klarina.

Pokušali su igrači Hajduka u završnici svim silama doći do izjednačenja, ali je domaćin u brzoj kontri preko Koščevića stigao do konačnih 3:1.

12/9/2021 - 16:07 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr