Mobile menu
Remi pionira i poraz kadeta u Velikoj Gorici

Remi pionira i poraz kadeta u Velikoj Gorici

 
3/9/2023 - 13:37 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

PIONIRI: Gorica - Hajduk 0:0
 
1. HNL – 4. kolo
Stadion: Gradski stadion
Sudac: Darko Jurčević (Cetingrad)
Hajduk: Pandurić, Slatina, Domazet, Šimović, Paštar, Zelić, Modrić, Krešić (od 36. Pjević – od 70. Alujević), Fejzić, Ruso (od 51. Katuša), Ćukušić (od 45. Slavka).
Pioniri Hajduka osvojili su bod na gostovanju u Velikoj Gorici. U utakmici jedine dvije momčadi sa stopostotnim učinkom u prva tri kola, nije bilo pogodaka, a domaćin je bio nešto bolji protivnik. Iako nije bilo stopostotnih šansi, Gorica je prijetila, imala periode dominacije i izvela niz prekida – kornera i slobodnih udaraca, ali na visini zadatka bio je Hajdukov vratar Josip Pandurić.
Hajduk je i nakon četiri kola neporažen i bez primljenog pogotka.

KADETI: Gorica - Hajduk 3:1 (0:1)
1. HNL – 4. kolo
Stadion: Gradski stadion
Sutkinja: Patrik Pavlešić (Duga resa)
Strijelci: 0:1 Matić (17, 1:1 Bytyci (53), 2:1 Juroš (76), 3:1 Klasnić (83)
Hajduk: Bosančić, Hrastović (od 71. Kuzmanić), Mlačić, Burić, Milišić, Bistre (od 88. Pedisić), Ora (od 62. Kajtazi), Vojvodić (od 62. Čular), Durdov (od 62. Pranić), Matić (od 62. Mišura), Zudin.
Težak posao imali su i Hajdukovi kadeti, koji su dominirali od samog početka i u prvih 45 minuta stvorili nekoliko odličnih prilika. Jedina iskorištena bila je ona nakon kornera u 17. minuti, kada je Duje Matić jednu odbijenu loptu pospremio u mrežu.

U nastavku se slika promijenila, domaći trener pogodio je s izmjenama i one su mu donijele potpuni preokret. Najprije je Julian Bytyci osam minuta nakon što je ušao u igru anulirao vodstvo Bijelih, a u zadnjih 15 minuta Bruno Juroš i Josip Klasnić bili su precizni i donijeli sva tri boda svojoj momčadi. 

3/9/2023 - 13:37 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr