Mobile menu

Osijek II

Osijek II

1:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 12. kolo
Mjesto: Osijek
Datum: 31/10/2020
Remi Osijeka II i Hajduka II u Gradskom vrtu

Remi Osijeka II i Hajduka II u Gradskom vrtu

 
31/10/2020 - 14:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

OSIJEK II - HAJDUK II    1:1   (0:1)
Stadion: Gradski vrt
Sudac: Filip Meglić (Krapinske Toplice)

Strijelci: 0:1 Radić (11), 1:1 Magdić (67)

OSIJEK II: Kovačević, Pavičić (od 86. Karamatić), Magdić, Stranput, Kuprešak, Latković (od 76. Pršo), Sekulić, Gačić, Prpić Bosanac (od 60. Cherif), Todorov (od 60. Babin), Barišić.

HAJDUK II: Sentić, Unušić, Škaričić, Radić, Ševelj, Ćalušić, Grubišić, Filipović, Tolaj (od 90. Giljanović), Kreković (od 49. Šošić), Chinedu (od 37. Lauš)

Utakmica Osijeka II i Hajduka II završena je neodlučenim rezultatom 1:1. Oba pogotka postignuta su nakon prekida, a strijelci su bili igrači s brojem četiri na leđima. Poveli su Bijeli u 11. minuti. Korner s desne strane izveo je Zvonimir Filipović,  a Stipe Radić je najviše skočio i  udarcem glavom s 5 m svladao domaćeg vratara Filipa Kovačevića.

Osijek II do izjednačenja je došao u 67. minuti, također nakon prekida, a najspretniji je u šesnaestercu bio Marin Magdić te je nakon njegovog preciznog udarca vratar Karlo Sentić morao po loptu u mrežu. Trener Bijelih Mario Despotović zbog ozljeda je prije vremena morao izvaditi iz igre Stephena Chinedua i Leona Krekovića, a upravo Madžid Šošić koji je ušao u igru umjesto Krekovića imao je najljepšu priliku za drugi pogodak.

On je u 70. minuti prihvatio jednu loptu, u solo prodoru prevario tri protivnička igrača i pogodio vratnicu, pa se Bijeli iz Osijeka vraćaju s jednim bodom.

31/10/2020 - 14:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr