Mobile menu

Kustošija

Kustošija

1:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 17. kolo
Mjesto: Zagreb
Datum: 22/2/2020
Remi Kustošije i Hajduka II

Remi Kustošije i Hajduka II

 
22/2/2020 - 16:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: hajduk.hr

KUSTOŠIJA - HAJDUK II  1:1 (0:1)
2. HNL – 17. kolo
Stadion: Kustošija 
Gledatelja: 300 
Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav)
Strijelci: 0:1 Relota (9), 1:1 Šimunić (90)

KUSTOŠIJA: Bukovski, Pavković, Ntchamda (od 87. Ivanković), Šimunić, Jurčec  (od 72. Kulenović), Šlogar, Ljubanović, Deak, Šušković Jakopec, Rožman, Nakić. 

HAJDUK II: Sentić, Brnić, Dellova (od 72. Ciprić), Giljanović, Ševelj, Relota, Skorup, Grubišić, Čuić (od 69. Martinović), Šarić (od 58. Tolaj), Bajić. 

Druga momčad Hajduka na startu proljetnog dijela 2. HNL je na gostovanju kod Kustošije osvojila jedan bod. Utakmica je završila rezultatom 1:1.

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo Bijelima, dok su gosti bili bolji u nastavku utakmice. Prvu opasnost kreirao je Ivan Brnić u drugoj minuti.  Oštro je ubacio s desne strane, a vratar Hrvoje Bukovski u posljednji trenutak pokupio loptu ispred natrčalog Ivana Šarića. U sljedećoj akciji šansa za Kustošiju, ali Petar Šimunić s vrha šesnaesterca nije precizan. Igrala se šesta minuta kada je u domaćem šesnaestercu oboren Jurica Bajić i sudac Vedran Jelenčić pokazao je na bijelu točku. Udarac Dina Skorupa obranio je domaći vratar.

Tri minute kasnije Bijeli su poveli. Strijelac je snažnim udarcem s 25 metara bio kapetan Hrvoje Relota. U 19. minuti jedna blic akcija Bijelih, pobjegao je u kontri brzi Brnić, ali Bajićeva duga lopta nije bila precizna. Bijeli prijete i dvije minute kasnije, Bajić je asistirao, a Mario Čuić šutirao preko gola. Potom šansu ima i Skorup. Izveo je slobodni udarac s 28 metara, domaći vratar dotaknuo je loptu i ona se od vratnice odbila u korner. Od 27. do 29. minute bilježimo još dvije šanse vrlo raspoložene momčadi trenera Marija Despotovića. Luka Grubišić je povukao kontru i uposlio Skorupa koji je neprecizan sa 17 metara. Zatim je Skorup oduzeo jednu loptu, dao za Šarića koji iz prve pronalazi Bajića, ali njegov udarac s 12 metara ide preko gola. Ova dvojica igrača sudjelovala su u akciji iz 34. minute, Bajić je pokušao volejom sa 16 metara, ali je loše zahvatio loptu i Bukovski je obranio.

Pri kraju prvog poluvremena budi se i Kustošija. Opasno je bilo pred Sentićem, Ivor Ljubanović je s 14 metara iskosa tražio suprotni kut, ali Hajdukov mladi reprezentativac je obranio. Potom slijedi i najveća šansa za domaće, Jan Jurčec je ostao sam na 10 metara i šutirao tik uz vratnicu.

U prvih 10 minuta nastavka Kustošija stvara tri prilike, jednom je neodlučan bio Luka Nakić, a potom dva puta neprecizan iz blizine Jurčec. U 58. minuti utakmica je mogla biti odlučena, Bajić je izbio sam pred vrata Kustošije, ali je šutirao u dobro postavljenog domaćeg vratara. U 74. minuti Sentić spašava ispred Martina Šlogara, a potom u posljednji trenutak preko prečke prebacuje lob Siniše Rožmana. Do izjednačenja gosti dolaze u posljednjoj minuti, nakon prekida se najbolje snašao Luka Pavković i s pet metara zakucao loptu ispod prečke.

22/2/2020 - 16:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: hajduk.hr