Mobile menu
Remi kadeta i poraz pionira u Zagrebu

Remi kadeta i poraz pionira u Zagrebu

 
25/10/2020 - 14:39 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Pioniri: Dinamo - Hajduk 2:0 (1:0)
Utakmica 11. kola Prve HNL
Igralište: Maksimir
Sudac: Filip Meglić (Krapinske Toplice)

Strijelci: 1:0 Sertić (29), 2:0 Zahora (70)

Hajduk: Bezeljak, Hodak, Krstanović, Ivković, Vušković, Orlić, Žeravica (od 50. Butić), Reić (od 44. Carević), Žunić (od 58. Pfeifer), Lončar, Kuzmanić.

Pioniri Hajduka poraženi su na gostovanju kod Dinama. Hajduk je prvih dvadesetak minuta bio ravnopravan protivnik, u nekim periodima i dominantniji, ali ostatak susreta pripao je domaćinima koji su poveli pred kraj prvog poluvremena, a pobjedu potvrdili u zadnjoj minuti utakmice.

Strijelci za Dinamo, za konačnih 2:0 bili su Mateo Sertić i Lukas Zahora.

-

Kadeti: Dinamo - Hajduk 2:2 (0:0)
Utakmica 11. kola Prve HNL
Igralište: Maksimir
Sudac: Martin Turčin (Tuhelj)

Strijelci: 0:1 Petrović (58), 1:1 Katinić (67), 2:1 Krdžalić (74), 2:2 Vrcić (84 – 11 m)

Hajduk: Mišević, Hrgović (od 83. Obadić), Zubanović (od 51. Đolonga), Jurić-Petrašilo, Prpić, Šemiga, Nazor (od 83. Capan), Vrcić, Pukstas, Petrović (od 71. Antunović).

Mnogo uzbudljivije bilo je u utakmici kadeta, koja je završena remijem 2:2, a sva četiri pogotka postignuta su u zadnjih 30-ak minuta.

Hajduk je poveo u 58. minuti nakon lijepe akcije. Rokas Pukstas je ubacio loptu u prostor za Jeru Vrcića koji je probio lijevu stranu i ubacio na peterac, a Mislav Petrović se odlično snašao i svladao Ivu Radoševića. Devet minuta kasnije Dinamo dolazi do izjednačenja preko Mare Katinića, a onda u 74. za vodstvo domaćih pogađa Anes Krdžalić.

U 77. minuti nakon jedne dvojbene akcije u šesnaestercu Dinama Bijeli traže jedanaesterac, ali sudac Martin Turčin ne misli tako. Najuporniji u prosvjedima bio je Mate Antunović, koji je dobio dva žuta kartona u istoj minuti i ostatak utakmice je morao odgledati s tribina.  

Hajduk šest minuta prije kraja ipak dolazi do jedanaesterca i zasluženog izjednačenja. U domaćem kaznenom prostoru oboren je Roko Brajković, sudac je pokazao na bijelu točku, a Jere Vrcić sigurno zatresao mrežu za konačnih 2:2. 

25/10/2020 - 14:39 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr