Mobile menu
Remi juniora Lokomotive i Hajduka

Remi juniora Lokomotive i Hajduka

 
12/5/2019 - 17:11 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

JUNIORI: Lokomotiva - Hajduk  0:0
Utakmica 24. kola Prve HNL
Igralište: Nogometni stadion Zagreb
Gledatelja: 150
Sudac: Ivan Vučković (Zagreb)

Hajduk: Matijaš, Dellova, Vušković, Radić, Ševelj, Kosić, Pršir, Martinović (od 63. Jenjić), Blagaić (od 89. Tolaj), Brnić (od 63. Šarić), Kreković (od 80. Buble).

Hajdukovi juniori su protiv Lokomotive u gostima odigrali utakmicu bez pogodaka. Najveću prigodu na utakmici imao je domaćin u 28. minuti. Igrači Lokomotive presjekli su jednu loptu u zadnjoj liniji Hajduka i vratar Davor Matijaš je u nastojanju da spriječi pogodak skrivio jedanaesterac i zaradio žuti karton. Domaći kapetan Lovro Dobrić izveo je kazneni udarac i šutirao oštro u desnu stranu, ali Matijaš je odlično obranio. Sedam minuta kasnije velika prilika za Hajduk, ali kada su svi već udarac Leona Krekovića vidjeli u mreži, loptu je s gol linije izbio netko od domaćih igrača.

Igralo se obostrano otvoreno, a igrači trenera Igora Tolića u nastavku su bili za nijansu dominantniji. Veliku prigodu imao je u 50 minuti Jurica Pršir, ali nije bio precizan u situaciji jedan na jedan. Posljednju priliku za pogodak i osvajanje sva tri boda imao je Bruno Jenjić u posljednjoj minuti utakmice, ali u gužvi pred protivničkim vratima nije uspio dobro zahvatiti loptu i svladati domaćeg vratara Bruna Bermaneca

12/5/2019 - 17:11 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr