Mobile menu
Remi juniora Hajduka i Rudeša

Remi juniora Hajduka i Rudeša

 
20/3/2021 - 13:02 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1
Juniori: Hajduk - Rudeš 1:1

Juniori: Hajduk – Rudeš  1:1 (0:0)
Igralište: Poljud
Sudac: Jakov Titlić (Hrvace)
Strijelci: 0:1 Kordić-Gružić (51-11 m), 1:1 Čuić (64)

HajdukSilić, Posinković (od 87. Vladušić), Buljan, Bradarić (od 46. Grabovac), Letaj, Krolo, Lazar (od 64. Botica), Brkljača, Mamić (od 46. Klarić), Pukstas (od 46. Čuić), Domančić. 

Juniori Hajduka osvojili su bod u domaćoj utakmici protiv Rudeša, rezultat je bio 1:1. U tvrdoj utakmici malo toga moglo se izdvojiti u prvom poluvremenu, kada su jedinu pravu priliku stvorili gosti. U 40. minuti je Bojan Burumdžija s 10 metara snažno šutirao, a Toni Silić odličnom intervencijom spasio svoju mrežu.  

Početkom drugog dijela gosti dolaze u vodstvo. Sudac Jakov Titlić dosudio je najstrožu kaznu zbog igranja rukom, a Mario Kordić-Gružić je s bijele točke pogodio desne rašlje. U 64. minuti Hajduk stiže do izjednačenja. Gostujućem vrataru Karlu Kralju ispala je jedna lopta, došlo je do gužve u kojoj je najspretniji bio Filip Čuić te je uputio loptu u mrežu. Obrana Rudeša je reagirala i ispucala loptu iz vrata, ali je pomoćni sudac Miroslav Čalo signalizirao da je ipak prešla liniju.

Do kraja je momčad trenera Marijana Budimira na sve načine pokušavala doći do pobjede i stvorila je nekoliko dobrih prigoda, ali lopta nije htjela u mrežu. U 70. minuti pokušao je s ruba šesnaesterca Marko Brkljača, ali Kralj brani i odbija u korner. U 75. minuti Marko Domančić je sam na 14 metara od gola malo iskosa, ali njegov udarac vratar gostiju također odbija u korner. Pet minuta kasnije potpuno ista situacija i ishod, ali ovog puta šutirao je Brkljača. U 83. minuti s desne strane ubacio je Luka Posinković, a Čuićev udarac s prve stative završio je u bloku. Tri minute prije kraja ubacio je Brkljača iz slobodnog udarca s lijeve strane, a u petercu su za korak ostali kratki Stipe Vladušić i Domančić, koji je u sudačkoj nadoknadi propustio i zadnju priliku da Bijeli u ovoj utakmici dođu do sva tri boda.

20/3/2021 - 13:02 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr