Mobile menu

Dubrava Tim Kabel

Dubrava Tim Kabel

1:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 4. kolo
Mjesto: Zagreb
Datum: 14/9/2019
Remi Hajduka II u Kranjčevićevoj

Remi Hajduka II u Kranjčevićevoj

 
14/9/2019 - 17:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

DUBRAVA TIM KABEL - HAJDUK II  1:1 (1:1)
2. HNL – 4. kolo
Stadion: Kranjčevićeva 
Gledatelja: 400 
Sudac: Zvonimir Sinovčić (Novigrad)
Strijelci: 1:0 (Tolić 36), 1:1 (Skorup 45)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Alghoul, Juranović, El Saleh, Tolić (od 82. Šutalo), Mudražija (od 55. Santos), Boršić, Cerovec (od 62. Čolić), Glavaš, Oliveira, Kelemen. Trener: Krešimir Sunara

HAJDUK II: Matijaš, Ševelj, Batarelo, Dellova, Ciprić, Kosić (od 65. Pršir), Skorup, Blagaić (od 81. Grubišić), Kreković (od 61. Špikić), Šego, Bajić. Trener: Mario Despotović

Hajduk II je u četvrtom kolu 2. HNL osvojio bod na gostovanju kod Dubrave Tim Kabel. Utakmica je zbog zamjene domaćinstva odigrana u Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici. 
Prvu šansu na utakmici imali su Bijeli u sedmoj minuti. Nakon pogreške u obrani domaćih ukazala se prilika za Juricu Bajića, ali je na 12 m od gola loše zahvatio loptu. U 14. minuti Leon Kreković je predriblao svog čuvara i ušao u šesnaesterac, ali je njegov udarac iskosa s 10 m završio u bloku. Tri minute kasnije lijepa akcija Dina Skorupa nakon koje lopta dolazi do Jakova Blagaića koji je sa 16 m šutirao ravno u domaćeg vratara. U 19 minuti vidjeli smo prvi pokušaj Dubrave Tim Kabel, iz slobodnog udarca s 22 m Muhamed Alghoul je bio za malo neprecizan. Potom slijedi zatišje bez velikih prilika, a onda u 36. minuti domaći stižu do vodećeg pogotka. Nakon ubačaja Tomislava Juranovića s desne strane, loptu je s 12 m u mrežu poslao Tin Andre Tolić. Tri minute kasnije još jedna prilika za Dubravu Tim Kabel, s desne strane je centrirao Mihael Kelemen, a Alghoul u padu sa šest metara šutirao glavom pored vratnice. U posljednjoj minuti prvog poluvremena momčad trenera Marija Despotovića zasluženo vraća rezultatsku ravnotežu. Na rubu kaznenog prostora je oboren Michele Šego, a slobodan udarac odlično je izveo Skorup i pogodio desne rašlje. 

U drugom dijelu igra se primirila i nije bilo previše šansi. U 51. minuti Hajduk je mogao doći do vodstva. Odličnu akcija Šege, Bajića i Blagaića ovaj potonji je završio udarcem špicom s 15 metara, a lopta od bloka odlazi u korner. Najveću prigodu domaći su imali u 56. minuti, s desne strane ubacio je Tolić, a Vinko Cerovec je glavom s pet metara pogodio prečku.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i utakmica je završena zasluženom podjelom bodova.

14/9/2019 - 17:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr