Mobile menu

Dugopolje

Dugopolje

2:2

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 5. kolo
Mjesto: Dugopolje
Datum: 18/9/2019
Remi Hajduka II u Dugopolju

Remi Hajduka II u Dugopolju

 
18/9/2019 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2Dugopolje - Hajduk II 2:2
Dugopolje - Hajduk II 2:2

DUGOPOLJE - HAJDUK II  2:2 (1:0)
2. HNL – 5. kolo
Stadion: Š.C. Hrvatskih vitezova 
Gledatelja: 600 
Sudac: Dino Papak (Šibenik)
Strijelci: 1:0 Rodić (26), 1:1 Čerina ag. (62), 1:2 Šego (72), 2:2 Jukić (78-11 m)
DUGOPOLJE: Ćubić, Kordić (od 70. Jovanović), Rodić, Čerina, M. Bašić, Jukić, Markota, Budalić (od 74. J. Bašić), Bulbwa (od 66. Bosančić), Dadić, Jurić. 
HAJDUK II: Matijaš, Relota, Vušković, Radić, Ševelj, Martinović (od 82. Batarelo), Pršir (od 62. Blagaić), Grubišić (od 62. Skorup), Kreković, Šego, Špikić.  

Hajduk II s gostovanja u Dugopolju vraća se s jednim bodom, konačan rezultat utakmice bio je 2:2. Prvi opasniji napad domaćina zabilježili smo u sedmoj minuti. Dva puta je pokušao s lijeva ubaciti Ante Kordić, završilo je prvim kornerom na utakmici.  Hajduk je tražio posjed, dok su domaći pokušavali u šansu doći brzim kontrama. Jednu takvu odigrali su domaći u 13. minuti, Bernard Bulbwa je izbacio Ivana Markotu na desnoj strani, a njegov ubačaj prošao je paralelno s crtom kaznenog prostora. Uzvratili su Bijeli nakon pet minuta, fauliran je Dario Špikić na 27 m od gola, a nakon ubačaja lopta je izbijena u korner. Udarac iz kuta  Jurice Pršira obrana Dugopolja izbila je u polje. 

Dugopolje je povelo u 26. minuti nakon akcije po desnoj strani. Uslijedio je lijep ubačaj Bruna Budalića, a Ivan Rodić je glavom zatresao mrežu s osam metara. Četiri minute kasnije vidjeli smo veliku šansu Bijelih. Dario Špikić je ubacio, Jurica Pršir propustio loptu, a Leon Kreković s 15 m zatresao gredu. Hajduk II mogao je doći do izjednačenja i u 34. minuti nakon akcije Špikića i Krekovića čiji je završni pas bio malo prejak. Šansu za izjednačenje momčad trenera Marija Despotovića imala je i u 37. minuti. Najprije je s 15 m šutirao Vicko Ševelj, vratar Hrvoje Ćubić je obranio, do lopte je na sedam metara od gola došao Luka Grubišić, ali domaći vratar je još jednom uspješniji.

Hajduk II je do poravnanja rezultata došao u 62. minuti. Ubacio je s desne strane Kreković, a Igor Čerina u padu pogodio vlastitu mrežu. Sedam minuta kasnije umalo su Bijeli došli do vodstva. Šutirao je s 18 m Špikić, a Michelle Šego skrenuo loptu koja je prošla tik uz vratnicu. Ovaj propust ispravljen je u 72. minuti, bila je to sjajna akcija Hajduka II za vodstvo. Ševelj je dugom loptom pronašao Krekovića na desnoj strani, uslijedio je prizemni ubačaj, a Šego je s pet metara zakucao loptu u mrežu. Vodstvo Bijelih trajalo je samo pet minuta, u gužvi u šesnaestercu Bijelih jedan napadač Dugopolja završio je na podu, a sudac Dino Papak je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Matej Jukić. Kao da s ovim rezultatom nisu bili zadovoljni ni jedni ni drugi, u preostalih desetak minuta gledali smo stalne napade na obje strane, a šanse Bijelih bile su dosta zrelije. U 81. minuti Špikić je odlično primio jednu dugu loptu i sjurio se u šesnaesterac. Pokušao je poslužiti usamljenog Šegu na drugoj stativi, ali je Čerina spasio u posljednji trenutak. U 85. i 87. minuti istaknuo se domaći vratar Ćubić, najprije je obranio bombu Dina Skorupa sa 17 m, a potom nakon dobro izvedene kontre i  udarac Krekovića u gornji lijevi kut. 

18/9/2019 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr