Mobile menu

Hajduk II

Hajduk II

2:2

Rudeš

Rudeš

Natjecanje: 24. kolo
Mjesto: Split
Datum: 2/4/2021
Remi Hajduka II i Rudeša

Remi Hajduka II i Rudeša

 
2/4/2021 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk ; Video: Željan Prkić / HNK Hajduk

HAJDUK II – RUDEŠ 2:2 (1:2)
2. HNL - 24. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ante Bundović (Bjelovar)
Strijelci: 0:1 Kolega (14), 1:1 Šarić (30), 1:2 Kolega, 2:2 Šarić (73-11 m)

HAJDUK II: Sentić, Škaričić, Mikulić (od 46. Barišić), Ševelj, Tolaj (od 66. Šošić), Skorup, Bekavac, Čuić (od 74. Blagaić), Lauš (od 81. Ćalušić), Šarić (od 81. Ćubelić), Chinedu

RUDEŠ: Baždarić, Franić, Grgić, Knežević (od 46. Čabraja), Jalinous, Kolega, Brajković, Ćosić, Šarić, Abdurahimi, Jelavić (od 74. Durdov).

Druga momčad Hajduka remizirala je protiv Rudeša u 24. kolu 2. HNL, utakmica je završila rezultatom 2:2. Prvu opasnu situaciju gosti su pretvorili u pogodak. Toni Kolega prošao je u 14. minuti po lijevoj strani i lijepo prevario svog čuvara te desnom nogom s 14 metara pogodio suprotni kut. Ivan Šarić pokušao je uzvratiti u 27. minuti, ali je njegov udarac završio u bloku. Tri minute kasnije ipak se zatresla gostujuća mreža. Ante Bekavac prošao je po lijevoj strani i odlično centrirao, a Šarić je s pet metara glavom poslao loptu u mrežu. Na poluvrijeme se ipak otišlo s prednošću gostiju. U 39. minuti s lijeve strane je ubacio Martin Franić, na liniji peterca na loptu su krenuli Kolega i Luka Škaričić, nakon čega je ona završila u mreži. Učinilo se da je prvi do lopte došao domaći stoper, ali je pogodak pripisan igraču Rudeša.

Ulaskom Madžida Šošića u 62. minuti, domaća momčad postala je dosta opasnija i stigla je do zasluženog izjednačenja iz najstrože kazne. Bijeli su izveli korner s lijeve strane, a udarac glavom Vicka Ševelja završio je na vratnici. Odbijenu loptu prihvatio je Šarić i uputio udarac prema golu, koji je rukom obranio Dejan Čabraja. Sudac Ante Bundović pokazao je na bijelu točku, a Šarić je precizno pogodio donji desni kut i postavio konačnih 2:2. 

2/4/2021 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk ; Video: Željan Prkić / HNK Hajduk