Mobile menu

Reja: Zagreb može biti vrlo opasan!

 
8/12/2009 - 11:11 sati
Ostale vijesti
Reja uoči Kup utakmice s ZagrebomReja uoči Kup utakmice s ZagrebomReja uoči Kup utakmice s ZagrebomReja uoči Kup utakmice s ZagrebomReja uoči Kup utakmice s ZagrebomReja uoči Kup utakmice s Zagrebom
Reja uoči Kup utakmice s Zagrebom

Teška nas utakmica očekuje! Imamo vrlo nezgodnih 0:0 iz Kranjčevićeve, jer primimo li zgoditak moramo postići dva – kazao je pred uzvratni dvoboj četvrtzavršnice Kupa (srijeda, 16 sati), trener Hajduka Edoardo Reja.

Prva utakmica prije dva tjedna odigrana je uz nekoliko stopostotnih prigoda s obje strane. Zagrepčani su prijetili već u uvodu, Splićani po jednom u prvom i drugom dijelu. Imali su igrači Igora Štimca i (nerealizirani)  kazneni udarac...

- Upozorava nas sve to da moramo biti vrlo oprezni, karakterni, te odigrati u visokom intenzitetu želimo li do uspjeha. Svjesni smo da nam je ovo utakmica jeseni, no to treba pokazati i igrom. Vrlo važan nam je ovaj dvoboj jer nas približava Europi – nastavio je Reja.

Nije Hajdukov trener izravno odgovorio na pitanje tko je u ovom trenutku u boljoj formi, objasnivši kako se radi o samo jednoj utakmici u kojoj favorit ne mora uvijek slaviti.

- Imaju Zagrepčani niz dobrih igrača i Štimca koji će svojim inteligentnim potezima sve napraviti da nam zakomplicira planove. Ipak, smatram da će ovisiti puno toga o nama, pružimo li sve od sebe značajno bliži smo polufinalu.

Jučer su s kondicijskim trenerom Luigijem Febrrarijem radili oni igrači koji su u subotu osvojili tri boda u Zadru (1:2). Anas Sharbini je radio u kopačkama (prethodnih dana zbog problema s palcem nije mogao), osjeća se dobro, trebao bi zaigrati.

- Znam da i drugo i treće mjesto u Prvenstvu vode u Europu, ali to su nam, u ovom slučaju, alternative. Prioritet nam je preskočiti Zagreb i plasirati se u polufinale Kupa - zaključio je Hajdukov trener Edoardo Reja.

Hajduku i Zagrebu sudit će Svilokos, Crnolatac, Perica i Bugarija, kontrolor suđenja je Marijanović, a delegat Sobol.


foto: Miro Gabela

8/12/2009 - 11:11 sati
Ostale vijesti